xenus
Użytkownik
ŁatwoOver 214,5 w Cleveland @1,83
ŁatwoOver 214,5 w Cleveland @1,83
Nie gram tegoBoston 1.9
Poki co maja pecha, sporo niedokladnosci. Powinni remisowac do przerwy, a dostali kontre i jesli Porzingis sie nie przebudzi(czyt. zdobedzie jakies punkty), to powinni nabic przewage.
Miałem podobną sytuacje na totolotku raz chciałem dać chyba +21,5 gema a linia podskoczyła w trakcie stawiania zakładu i zatwierdziło samo +23.5 ... Oczywiście mecz się skończył na 22 oczkach i przegrałem hehChciałem 13,5 bo tylko taka była wystawiona. gdyby wystawił 14,5 to bym od razu grał ją a nie czekał aż spadnie do 13,5 bo taką sobie ubzdurałem. Chyba już jaśniej nie da się wytłumaczyć.
112 - 115 ????A se puszcze, przyjemny dzień wczoraj miałem.
Bulls WIN @4.20 bet563
no commentSpurs @ 1.80 z dogrywka
????no comment
Vancouver @ 2.15 z dogrywka
Po trochę mniejszym kursie, też idę w jego stronę.Kirkin 5.80
Miał wszystko by wygrać pierwszego seta, no ale cóż Nadalko zjada go doświadczeniem. Jak obserwowałem jego mecz z Lozanem to jest szansa że powalczy do końca.Po trochę mniejszym kursie, też idę w jego stronę.
Kirkin 4.00.
Ale się teraz... zdenerwowałem, czy mi się wydaje, czy Kirkin miał 3:6 w taju i dostał 8:6 xD? Szkoda, bo zagrałem za 100, chyba już jest po karpiu jednak xD.Miał wszystko by wygrać pierwszego seta, no ale cóż Nadalko zjada go doświadczeniem. Jak obserwowałem jego mecz z Lozanem to jest szansa że powalczy do końca.
Nie wiem bo jak zerknąłem to było 6:5 dla Turka i za chwilę 6:8Ale się teraz... zdenerwowałem, czy mi się wydaje, czy Kirkin miał 3:6 w taju i dostał 8:6 xD? Szkoda, bo zagrałem za 100, chyba już jest po karpiu jednak xD.
Nie, najlepiej zamknac jak przelamie.Opłaca się grać go ze wygra mecz ?
Oj Nashville Nashville,Tampa @1.35
Nashville @1.60
Kings @1.50
AKO @3.24