To bylo tak podejrzanie oczywiste, za az nie zagralem taja :-/w korei wszystko w normie 2:0 , 23:18 w 3 secie i robi się 23:25 czwarty 17:25 a w tie 1:9
A żeby to tylko Korea. Wczoraj u babek we Włoszech w 3 secie chciałem zagrać Busto Arsizio ale jakoś nieprzekonany byłem. Ogarnęły 3 seta, w czwartym miały chyba 6pkt prowadzenie, żałowałem, że nie zagrałem. 22:18 bodajże wchodzę chwilę później a tu przerżnęły seta 24:26 i srogi wpierdziel w taju ????w korei wszystko w normie 2:0 , 23:18 w 3 secie i robi się 23:25 czwarty 17:25 a w tie 1:9
Jaki kurs byl przedmeczowy na druzyne, ktora wygrala, a jaki na rywala?.w korei wszystko w normie 2:0 , 23:18 w 3 secie i robi się 23:25 czwarty 17:25 a w tie 1:9
3 - 1,3Jaki kurs byl przedmeczowy na druzyne, ktora wygrala, a jaki na rywala?.
Równe były ale nie w tym rzecz. Chodzi o to, że 4,5,6 pkt przewagi w babskiej siacie to żadna przewagaJaki kurs byl przedmeczowy na druzyne, ktora wygrala, a jaki na rywala?.
Dzięki temu od rana jestem zarobiony, bo grzechem byłoby nie spróbować pograć na Expressway. Teraz do końca dnia mogę grać już tylko rekreacyjniew korei wszystko w normie 2:0 , 23:18 w 3 secie i robi się 23:25 czwarty 17:25 a w tie 1:9
No i prosze ????Almaty kobiety @ 1.83 jazda czuje powtorke z koreanskiej rywalki wygrywaly 2:0 w setach, teraz cos slabna ???? kto nie wygrwa spotkania prowadzac 2:0 w setach przegrywa 2:3 ????
W Australii było b. blisko. Wynik 2-4 nikogo by nie zdziwił, a tak ft 1-2.
To moj najgrubszy singlowy bet w historii i stawiam obie neki i maly palec, ze Zenit wygra z Lube.Zenit to ma dzisiaj potencjał na wtopę roku ????
Oczywiście powodzenia. Ale, że buki rzuciły kursy 1.4-1.5 wygląda podejrzanie. Ja wiem, że finał itd ale z przekroju całego turnieju to wygląda na gigantyczne promo ????To moj najgrubszy singlowy bet w historii i stawiam obie neki i maly palec, ze Zenit wygra z Lube.
Juz kursy leca, a do meczu pewnie zejda do 1.25Oczywiście powodzenia. Ale, że buki rzuciły kursy 1.4-1.5 wygląda podejrzanie. Ja wiem, że finał itd ale z przekroju całego turnieju to wygląda na gigantyczne promo ????