>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
gaara88 327

gaara88

Użytkownik
w korei wszystko w normie 2:0 , 23:18 w 3 secie i robi się 23:25 czwarty 17:25 a w tie 1:9 :cool:
A żeby to tylko Korea. Wczoraj u babek we Włoszech w 3 secie chciałem zagrać Busto Arsizio ale jakoś nieprzekonany byłem. Ogarnęły 3 seta, w czwartym miały chyba 6pkt prowadzenie, żałowałem, że nie zagrałem. 22:18 bodajże wchodzę chwilę później a tu przerżnęły seta 24:26 i srogi wpierdziel w taju ????

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
w korei wszystko w normie 2:0 , 23:18 w 3 secie i robi się 23:25 czwarty 17:25 a w tie 1:9 :cool:
Dzięki temu od rana jestem zarobiony, bo grzechem byłoby nie spróbować pograć na Expressway. Teraz do końca dnia mogę grać już tylko rekreacyjnie
Nawet w 4 secie przy prowadzeniu gości 3 punktami można było podwoić swój wkład, a w tym momencie było niemal już na 100% pewne że one to biorą

D 40

dynioglowy

Użytkownik
Almaty kobiety @ 1.83 jazda czuje powtorke z koreanskiej :p rywalki wygrywaly 2:0 w setach, teraz cos slabna ???? kto nie wygrwa spotkania prowadzac 2:0 w setach przegrywa 2:3 ????

D 40

dynioglowy

Użytkownik
Almaty kobiety @ 1.83 jazda czuje powtorke z koreanskiej :p rywalki wygrywaly 2:0 w setach, teraz cos slabna ???? kto nie wygrwa spotkania prowadzac 2:0 w setach przegrywa 2:3 ????
No i prosze ✅ ????
Over 9.5 gema w secie 2 w spotkaniu Ivan - Enrique @ 1.86 10bet
Hisamitsu Springs + 1.5 seta @ 2.20 bet365

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
To moj najgrubszy singlowy bet w historii i stawiam obie neki i maly palec, ze Zenit wygra z Lube.
Oczywiście powodzenia. Ale, że buki rzuciły kursy 1.4-1.5 wygląda podejrzanie. Ja wiem, że finał itd ale z przekroju całego turnieju to wygląda na gigantyczne promo ????

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Oczywiście powodzenia. Ale, że buki rzuciły kursy 1.4-1.5 wygląda podejrzanie. Ja wiem, że finał itd ale z przekroju całego turnieju to wygląda na gigantyczne promo ????
Juz kursy leca, a do meczu pewnie zejda do 1.25
Ogladalem oba polfinaly, jak i z reszta wczesniejsze mecze Lube i sam na nich gralem, jak to mam w zwyczaju kiedy przegrywali lapalem handi punktowe i mimo, ze pokrywali, to jednak zdarza im sie zastac. Zenit nie ma tego problemu, a dochodzi jeszcze aspekt Leona, ktory juz niedlugo zadebiutuje w polskiej kadrze, wiec pewnie bedzie bardzo chcial sie pokazac kibicom, a poza tym Perugia chce zaoferowac mu kontrakt zycia po sezonie, wiec jest sie po co pokazac ;)
Pisze glownie o nim, bo to spory detal na korzysc, a z takim przyjeciem jakie ma Anderson, to nic tylko wbijac gwozdzie
Pogralem po 1.44, ale doloze tez cos na -1,5s

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom