>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
kensins 228

kensins

Użytkownik
2 kwarta charlote portland over 49.5@ 1.9 sts
tj dillashaw tak nastrzelany koksem, że szkoda gadać. Suty wschód zachód, ja nie wiem jak mozna wpuszczać takiego chemika do klatki
stefan bardzo cie lubie i cenie ,ale strasznie duzo marudzisz tutaj,
&quot;schowaj nerwy do konserwy &quot; ;)
dorzucam 2 kwarta portland po kursie 3.05

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Janek byl dogiem?
Nie wygladalo
I tak najlepiej jak sedzia chcial podnisc do gory reke tego drugiego, to im Polak popsul impreze :p

S 170,2K

styrbjorn

Użytkownik
Janek wziął walkę w zastępstwie i miał mniej czasu na przygotowania oraz potem na aklimatyzację ale kursy ~2,65 były przesadzone, biorąc pod uwagę, że Jared ma tylko stójkę i zero zapasów.

U 0

Gość
Spurs to sa jednak cioty.
Drugi raz ten sam scenariusz z Dallas. Mistrzowie defensywy dostaja 31pkt od zespolu, ktory rzuca wylacznie trojki, a i tak ma same czyste pozycje, patola.

U 0

Gość
Handi na Cavs -10,5. Ostatnia akcja z pilka, dostaja osobiste przy 100:108. Mysle sobie, trafi dwa i tak handi nie wejdzie, a tu Frey(chyba tak to sie pisze) trafil na 109 i spudlowal, Cavs zebrali i juz bylem pewny, ze wpadnie, bo mieli 20sec na akcje, to stanal Love z pilka...i tak przestal do konca metr od luku oO

nicolaus 140

nicolaus

Użytkownik
Handi na Cavs -10,5. Ostatnia akcja z pilka, dostaja osobiste przy 100:108. Mysle sobie, trafi dwa i tak handi nie wejdzie, a tu Frey(chyba tak to sie pisze) trafil na 109 i spudlowal, Cavs zebrali i juz bylem pewny, ze wpadnie, bo mieli 20sec na akcje, to stanal Love z pilka...i tak przestal do konca metr od luku oO
normalka w NBA. jak wynik ustalony to juz nie grają ostatniej akcji

U 0

Gość
bardziej rozbawila mnie ironia sytuacji z wysokoscia handicapu, a takie odpuszczanie jest mocno niehonorowe wzgledem rywala.
Spurs 2.20
Dwa razy to samo sie nie zdarza, a gorzej rzucac juz nie beda

U 0

Gość
bardziej rozbawila mnie ironia sytuacji z wysokoscia handicapu, a takie odpuszczanie jest mocno niehonorowe wzgledem rywala.
Spurs 2.20
Dwa razy to samo sie nie zdarza, a gorzej rzucac juz nie beda
✅ Idioci.
Wszyscy na jednym poziomie z jedna trojka przez caly mecz. z 5pkt straty dostajacy 10pkt, gdzie jakis kurdupel najnizszy w druzynie kryje Nowitzkiego, ktory nie ma problemow i rzuca trojki.
Frajernia.

Powyzsze podtrzymuje, ale jaja niesamowite, bo wszedl mi rowniez under 96,5pkt Mavs, a to 96 pkt mili na 4 minuty do konca i spudlowali wszystko, a przy decydujacej akcji z boku boiska, koles rzucil sie w noge i pilke dostali Spurs oO

nicolaus 140

nicolaus

Użytkownik
⛔ Idioci.
Wszyscy na jednym poziomie z jedna trojka przez caly mecz. z 5pkt straty dostajacy 10pkt, gdzie jakis kurdupel najnizszy w druzynie kryje Nowitzkiego, ktory nie ma problemow i rzuca trojki.
Frajernia
nie ma co rozliczać przed koncem

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Ja od jakiegoś czasu obserwuje że Cavs w koszu to minimaliści jak Juve w kopanej. Często ich mecze są na styku a przewagę robią dopiero w końcówkach przez co nie pokrywają handicapów.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Proponuję za 1 stałą stawkę Freitag win @4,5
moim skromnym zdaniem kurs przesadzony ale jak będzie, zobaczymy? (w dziale skrobnąłem notkę ???? )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom