No tak ja zagrałem 1 i -1 i overki 1,5 i 2,5 wiec jest 2 na 2 trafione ,ale mogło być lepiej ,ktoś pisał z epewniaczek to ja zagrałem te opcje i jestem zaskoczonyHeh,mowilem,ze Indiana ich pocisnie ????
Boca ładnie potopi.
Tez czlowiek mógł overki dorzucićNo tak ja zagrałem 1 i -1 i overki 1,5 i 2,5 wiec jest 2 na 2 trafione ,ale mogło być lepiej ,ktoś pisał z epewniaczek to ja zagrałem te opcje i jestem zaskoczony
Toronto ahl 3-1 dziękuje siadło pięknie
zaraz znikam spać po meczu
MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZE WSZYSTKIM I DUŻO WYGRANYCH
JAK COŚPISAC NA PW JAK MNIE NIE BEDZIE TO ODPISZE KAŻDEMU ???? ????
Rozliczyli naJak ktoś gra w Uni to w meczu Zacatepc na under 3,5 gola kurs 1,25. 85 min 0;0
Ale sie jebn*li i rozliczyli normalnie, brawo i dziekiJak ktoś gra w Uni to w meczu Zacatepc na under 3,5 gola kurs 1,25. 85 min 0;0
Za duzo wygranych,takie spotkania powinno się omijać, to samo,wczoraj Dallas z Bucks.Mecz boca od poczatku smierdzi, kursy zbyt kuszące a sam mecz na co drugim buku pierwszy na liście
Boca 1Biore BOCA 1.60 I OVER 1,5 1.25 ,2,5 1.85
Dzięki za ten typ to bierzemy overki można się pokusić -1 1.95
Boca over 1,5 1.68 jako drużyna
Takie opcje zagrane ????
????W meczu Boca Juniors
Ponizej 3.5 @ 2.80
NIP w tym Oakland serio przechodzi samo siebie ????Faze -1.5 @1.6
Faze -2.5 @2.97
Faze -3.5 1mapa, 2mapa, 3mapa @1.85
Daję już póki kursy nie spadną, bo i tak już od rana trochę pospadały. REZ dzień konia miał wczoraj, dziś już nie sądzę że powtórka będzie, no i Faze - u nich wszystko chodzi jak trzeba. Myślę że spokojnie biorą to 3;0 może 3;1.
Kura over 25,5 @1,8 powinien lekko zrobić przy absencji Durantuli
Nie