>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
contowsky 1,2K

contowsky

Użytkownik
A ja mam dzisiaj jakiś dzień dziecka ???? Wszystko co zagrałem weszło - Valencia, Levante, Defensor Sp, Marsylia X2, i remis Bilbao - Villarreal. Jeszcze na ostatnim kuponie mam Inter + Boca Juniors, Inter wszedł, Boca też powinno i 2500 do przodu :cool:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
KOSZA bRAZYLIE tylko on wydawał mi się z tego wszystkiego w miare pewny ,ale zobaczymy co będzie przez 2 kwarty narazie przegrywają 2 a na początku przegrywali i potem wyszli na +10 żeby 2 kwarte zrypać
Pozdrawiam TOMKA
Tez nad Pinheiros myślałem,ale ciężka to liga do gry.
Widziałem ich w poprzednich kilku spotkaniach, Holloway troche bez formy,ale mimo wszystko powinni ogarnąć,bo na papierze są dużo lepsi.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Tez nad Pinheiros myślałem,ale ciężka to liga do gry.
Widziałem ich w poprzednich kilku spotkaniach, Holloway troche bez formy,ale mimo wszystko powinni ogarnąć,bo na papierze są dużo lepsi.
dzięki ja myślałem na -5,5 1.67 ale odpuściłem same zw dałem ,patrzyłem to z nimi zawsze wygrywali i to ponad 6 pk a dzisiaj coś słabo im idzie ,jak mają przewage tracą i potem gonią

U 0

Gość
No a ja miałem grać -5,5 1.67 a wycyckałem a na ponad 10 było ponad 2
Ale liczy się wygrana i to cieszy
Dziękuje TOMKU szkoda z enie dałeś bo 4 kwarte pocisneli pięknie

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Piłki w sumie nie gram,ale skoro mają wygrać ;)
To za drobne zagram tak:
Emelec
Boca J.
Kurs 3
Haha pobralem i bramka dla Racing, to teraz,juz kurs będzie z 10 ????

U 0

Gość
Ja mam pograne over 1,5 i 2,5 i między innymi BOCA -1 z handi licze jeszcze na 2-1 chociaż zwrot będe miał
Tomcio jakieś overki 1,5 polecasz?
Narazie nie patrzyłem dzisiaj po Boca ide spać ,tylko czekam na Hokej na trawie aż wystawią handi na HOLENDERKI jakieś małe to zagram i Curling też
Przepraszam ,ale nie mam głowy do myślenia ,bo dałem Toronto z Ahl a oni remisują,zapomniałem ż ewczoraj wygrali 2-1 i 2 dzień grają znowu i tak było ż enigdy nie wygrywali 2 meczy pod rząd a ja głupi dałem ,bo nie zobaczyłem ze wczoraj grali ,trudno zawaliłem strasznie ,ale moz ewygrają bo mam zw meczu
Pozdrawiam i czekamy na BOCE AŻ WYGRA 2-1 chociaż

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom