arces1992
Użytkownik
Czysty fuks i dobrze o tym wiesz ????Mówiłem grać
Czysty fuks i dobrze o tym wiesz ????Mówiłem grać
Jak całe NBA.Czysty fuks i dobrze o tym wiesz ????
Była powtórzona? Bo widziałem jak BB rzucił ale review zrobili i już dalej nie oglądałem ????Gortat rzucal na winnera. A to dobry zart
Chcieli grac znowu do Beala ale go odcieli to Satoransky musial do kogos podac bo by byl blad 5 sekund.Do Gortata podanie na 1sec do konca????
Dzięki za zwrocenie uwagi, w 77 minucie pobralem over 13 po kursie 3,80Barcelona SC i over 2,5
Kursy na kolejne rogi w meczu Toronto FC po 1.66, darmowe pieniądze xD,
no akurat bramkę strzelili to już nie takie darmowe, ale po 2.04 valju
Graty!!Mówiłem grać
Ja natomiast nie doczekalem sie odpowiedzi ???? ????to zapytam ostatni raz:
Teraz najlepsza pora grac Clippers @ 2.20? ????
Pisałem Ci, że jak lubisz czarne/czerwone to możesz próbować ????Ja natomiast nie doczekalem sie odpowiedzi ???? ????
Przeciez mecz dopiero co sie zaczal takze o co kaman? ????Czemu Miami było przed meczem faworytem z Nets? Nie rozumiem tych kursów, o co come on?
bo Miami jest zwyczajnie lepsza druzyna, a graja w Mexico City takze nie ma przewagi parkietuCzemu Miami było przed meczem faworytem z Nets? Nie rozumiem tych kursów, o co come on?
Cegla PanieFirst Quarter- Nets.
1.9
Bet365
a Memphis ostatnio u siebie 1-9 ???? i tez patologia w tym sezonie bez Conleya, Oklahoma musi cos zaczac wygrywac bo poki co sa poza PO, jak nie z takimi Memphis to z kim, Westbrozy powinien ogarnacmoze Memphis warto dac? 2.92 wyglada zachecajaco a ta patologia z Oklahomy 8 porazek na wyjezdzie pod rzad.