Grasz tam ? Musiałbym założyć tam konto warto ?easy
Na 14 z kosza Istanbulspor po @2,10 powinno być podobnie ????
Fanatyk: na sportingbull wpłacisz PSC
Grasz tam ? Musiałbym założyć tam konto warto ?easy
Na 14 z kosza Istanbulspor po @2,10 powinno być podobnie ????
Fanatyk: na sportingbull wpłacisz PSC
gram to też @2,75 teraz jestAkhisar - Malatya Bld Spor over 1,5 2,35
To powodzenia dla nasgram to też @2,75 teraz jest
Gram pół roku i wszystko ok. Innego buka gdzie wpłacisz PSC to nie ma i tak.Grasz tam ? Musiałbym założyć tam konto warto ?
A jak z wypłatami szybko dostajesz na konto bankowe ? Czy w jaki i najszybszy sposób wypłacać ?Gram pół roku i wszystko ok. Innego buka gdzie wpłacisz PSC to nie ma i tak.
http://ripple.is/football/1080-barcelona-vs-celta-de-vigoDobry stream do Barcy, płacę reputą.
++Celta strzeli 2,00
warto wejśc w tego kosza co dałeś ?ja na konto nie wypłacam, tylko na Skrill. Wyplacają codziennie o 13
ferdzio: zgadza się, z kursami szału nie ma. Jednak nadal jest lepiej niż u ziemniaków ????
Chyba nie oglądasz meczu od początku albo nazywasz lokatą coś co nią nie jest. Obie drużyny grają przeciętną siatkówkę i po prostu kto popełni mniej błędów ten wygra. Po takim kursie nie ma co teraz wchodzić w ten typ.Bursa kobiety siatkwka 2.00 lokata
ogladam od poczatku mam je po 5.00 i dolozylem teraz po 2.00Chyba nie oglądasz meczu od początku albo nazywasz lokatą coś co nią nie jest. Obie drużyny grają przeciętną siatkówkę i po prostu kto popełni mniej błędów ten wygra. Po takim kursie nie ma co teraz wchodzić w ten typ.
To gdzie tu widzisz lokatę? Wygrały oba sety do 23, jednego dostały do 18. To rywalki grają słabo i wystarczy że wejdą na wyższe obroty i pozamiatane. Powyżej kursu @3 to było do gry, ale po @2 to po prostu jest 50/50.ogladam od poczatku mam je po 5.00 i dolozylem teraz po 2.00