>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Na jutro rano (6:00) proponuję Deajeon Bluefangs po @1.75 lub -1.5seta po @2.42 dla odważniejszych
Siatkówka koreańska, lider gra z 3 miejscem. W dwóch meczach w tym sezonie wygrywali 3:0 i 3:2. Pierwszy na wyjeździe do zera, u siebie zlekceważyli przy wyniku 2:0 i dlatego TB był.
Wg mnie dobry bet jak ktoś szuka do dubelka jeśli chodzi o czysty win.
Teraz znów grają jako goście, ale są w wysokiej formie, więc myślę, że można im zaufać.
Powinno się skończyć 3:0, ale wtopili głupio 2 seta po come backu. W TB z 2:0 do 2:3 i później już się sypnęło niestety. Szkoda ale kiedyś ten minus musiał się pojawić.
⛔
⛔
EDIT
Ja tu rozliczam przy stanie 14-9 dla KAL, a tu nagle 15-15 :O
EDIT2
Jednak wygrali na farcie, bo nie wiem jak się odbył ten powrót ???? Ryzykowny na minus tak jak wyżej wspomniałem 3:0 powinno się skończyć ⛔, a drugi jednak na ✅

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Hungkuk K 3set @2.80
Przegrywają 0-2 w setach, zobaczymy czy ugrają chociaż jednego. Były dogiem, ale gra do połowy seta zawsze okej, w końcówkach się sypią. Stawka rekreacyjna.
Hungkuk K 3set @2.80
Przegrywają 0-2 w setach, zobaczymy czy ugrają chociaż jednego. Były dogiem, ale gra do połowy seta zawsze okej, w końcówkach się sypią. Stawka rekreacyjna.
Dobra, kto pograł ten już może rozliczać ???? Jednak nic nie ugrają w tym meczu ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Sunrockers Tokio @2.25
Wczoraj wygrali 9 pkt, ale mieli 1kw wyśmienitą, później było gorzej. Liczę, że znów przynajmniej w jednej odpalą i wygrają. Są w gazie, bo 8 zwycięstw z rzędu mają.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Próbujemy skromnie Jets - City over 1,5 do HT @3,1
Ja tam myślałem nad remisem w całym meczu, ale piłki raczej nie grywam, tym bardziej takich egzotycznych lig ????
Seul SK Knights @2
Dzisiaj grają słabo i raczej będzie ⛔
-17 mają więc raczej bez szans na powrót w 16 minut
EDIT
Zapomniałem że to jednak Korea ???? w 4 minuty odrobili 10 pkt

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Ja tam myślałem nad remisem w całym meczu, ale piłki raczej nie grywam, tym bardziej takich egzotycznych lig ????

Dzisiaj grają słabo i raczej będzie ⛔
-17 mają więc raczej bez szans na powrót w 16 minut
typ raczej rekreacyjny za skromne 0,5 stawki ????
a co do basketu w Korei to tam zwroty akcji często są w ciągu 5 minut, a 10 pkt na 15 minut to ho, ho ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Można też lekko spróbować na Rise Nation, że wygrają 1mapę (wybrana przez nich Inferno). Heroic gra tam nieźle, ale to podstawowa mapa RN w ostatnim czasie. Skillowo Heroic zdecydowanie lepsze, ale może urwą jedną mapę w meczu.
EDIT
Na STS niestety zapowiadali live ale nie ma, więc lipton.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom