nic moze nasuwa sie pytanie czemu tak odpuscił ten set ? zagrywka psychologiczna powinien probowac dobic bułgara po tym pierwszym secie a on mu pozwolił złapac znow pewnosc siebie
Takie pytanie mam do Was, bo w sumie jeszcze mi się taka sytuacja nie przytrafiła. Jakby teraz Sock wygrał 7;6. To czy bet Dimitrov -2.5 gema jest wygrany czy przegrany? Bo w gemach będzie wtedy 16-13 dla Dimitrova.
Takie pytanie mam do Was, bo w sumie jeszcze mi się taka sytuacja nie przytrafiła. Jakby teraz Sock wygrał 7;6. To czy bet Dimitrov -2.5 gema jest wygrany czy przegrany? Bo w gemach będzie wtedy 16-13 dla Dimitrova.[/Q
wchodzi chyba a moze anulowany
ja nie moge nawet jakbym miał sobie wyobrazic najwieksze mozliwe jaja w tych dwoch pofinałach to bym mie wymyslił takich scenriuszy
teraz niech Sock wygra 6:0 to dopełni absolutu abstrakcji
Już sam fakt, że Goffin jest w finale jest absurdem.
Takie pytanie mam do Was, bo w sumie jeszcze mi się taka sytuacja nie przytrafiła. Jakby teraz Sock wygrał 7;6. To czy bet Dimitrov -2.5 gema jest wygrany czy przegrany? Bo w gemach będzie wtedy 16-13 dla Dimitrova.
LIVE Glacis vs Gibraltar United , Gibraltar 1-0
X2 kurs 2,4
Gibraltar United przegrywa , graja w 10 ,jednak atakuja i kadrowo sa lepsza druzyna , jest szansa , ze nie przegraja , poza tym na Gibraltarze czesto lepiej zagrac na druzyne w 10