mrbrightside
Użytkownik
nic moze nasuwa sie pytanie czemu tak odpuscił ten set ? zagrywka psychologiczna powinien probowac dobic bułgara po tym pierwszym secie a on mu pozwolił złapac znow pewnosc siebieI co z tego tępy łebie?
nic moze nasuwa sie pytanie czemu tak odpuscił ten set ? zagrywka psychologiczna powinien probowac dobic bułgara po tym pierwszym secie a on mu pozwolił złapac znow pewnosc siebieI co z tego tępy łebie?
????Ajax Amsterdam over 8,5 gola
Probuje za 1J
3.45 STS
Napoli vs Milan o2,5
plusik minimalny za overka w Neapolu, za mecz w Madrycie zwrotna wieczor na podwojenie Real DNB , Napoli Milan over 1.5 ako 2.01
Takie pytanie mam do Was, bo w sumie jeszcze mi się taka sytuacja nie przytrafiła. Jakby teraz Sock wygrał 7;6. To czy bet Dimitrov -2.5 gema jest wygrany czy przegrany? Bo w gemach będzie wtedy 16-13 dla Dimitrova.[/Q
wchodzi chyba a moze anulowany
Już sam fakt, że Goffin jest w finale jest absurdem.ja nie moge nawet jakbym miał sobie wyobrazic najwieksze mozliwe jaja w tych dwoch pofinałach to bym mie wymyslił takich scenriuszy
teraz niech Sock wygra 6:0 to dopełni absolutu abstrakcji
Wygrany ????Takie pytanie mam do Was, bo w sumie jeszcze mi się taka sytuacja nie przytrafiła. Jakby teraz Sock wygrał 7;6. To czy bet Dimitrov -2.5 gema jest wygrany czy przegrany? Bo w gemach będzie wtedy 16-13 dla Dimitrova.
Real over 0.5 gola @ 2.55
sts
Napoli
x2 Real
AKO 1,91
serio? czemu mnie to nie dziwists wyjebało
Mają cynk, że mecz ustawiony to wyłączyli. ????sts wyjebało
Dobitki weszły czekamy na Dimitrova i dzień na mega plus, chociaż dziś w Londynie wszystko możliwe...Dimitrov + Napoli + under 1,5 w pierwszej połowie Atetico - Real ako @2,8 - lecimy