Mialem 168,5 ,zamknąłem jak linia spadła do 150,5pkt, ponownie pobralem 172,5 i trzymam.Mam handi +22,5 i +11,5, narazie wyglada dobrze, z tym underem nadal bym uwazal, serbia musi gonic
No można od dziś Normalnie, z oferty wybieram jedno zdarzenie, za chwilę drugie i robi się automatycznie AKO, a wcześniej wyskakiwał błąd, że zdarzenia się wspierają Ale chyba jeszcze ta opcja jest w fazie testów, bo nie zawsze działa, np. przed meczem chciałem zagrać na Getafe DNB i ten over kartek, to się nie dało, ale X2 + over puścił bez problemu. Ale teraz ten sam kupon, który zagrałem przed meczem już mi nie chce puścić na żywo, myślałem, że może jednak na żywo się takich kombinacji nie da robić, ale się da, bo np. rożne + kartki można zagraćooooo - juz można ????
jak robisz taki kupon 2 zdarzenia 1 mecz ?
Doloze Termalica 1x @2.86
sts
Dziwnie były kursy wystawione bo oba zespoły wygrały po 8 spotkań i straciły 1 i 3 sety więc kursy powinny być 1,6-2,4 a tu dali 1,35 na liberec i pewnie wtopią 0:3. Ja tu miałem over 179,5 ale pewnie nie ogarnąDukla Liberec to są jednak
Jednym i drugim się rasuje w głowie jak mają idealną okazję do strzelenia gola. Otwarty mecz, od jednego do drugiego pola karnego i spokojnie może iść w dwie strony. Ale racja, to co Getafe spierdoliło to tragedia ????Getafe co marnuje Kontra od połowy boiska 2 na 1 i nie ma bramki ???? Jak ktoś pograł na over 1,5 Getafe, co polecali niektórzy w dziale to już powinien być w połowie