Beznadziejnie grają,a po pierwszej kwarcie wydawało sie,ze będzie w miarę na luzie.Za drobne wezme teraz GB z Estonią.
Na nocke są fajne mecze,pozniej zapodam.
Uk.3,5
Polacy też wczoraj po pierwszej kwarcie wyglądali "dobrze" a potem odjazd i 1/15 za 3punkty HeBeznadziejnie grają,a po pierwszej kwarcie wydawało sie,ze będzie w miarę na luzie.
W 6 minut, zdobyli 1pkt grubo ????
Under 154 ,tez mozliwy.Wiem, Sam gralem Anglie, taki suchar. Teraz gruzja wysokie Handi do gry.
Ja pograłem UK handi +4,5 pkt i weszło ufff. Dzięki !!!Beznadziejnie grają,a po pierwszej kwarcie wydawało sie,ze będzie w miarę na luzie.
W 6 minut, zdobyli 1pkt grubo ????
2-2 po 4 setach ????LIVE SVS Post vs ZOK Osijek , siatka kobiet
SVS Post +1,5 handi setowe kurs 2,4
1 mecz 3-2 dla SVS Post / obecnie pewnie bedzie 0-2 dla gosci / pre byl kurs 1,2 na win SVS Post / śmierdzący mecz / ludzie grali grube sumy na -1,5 handi gospodynie = przegrali kasę /
Ja bym poczekał na wyzsza linie jesli bedzie, narazie graja szybki basketWarto under 170 atakować w tym meczu ??
Ja to bym się spytał ile można grac polską siatkę. Przecież tam co kolejkę to jakieś niewypałytak jak sądziłem bydgoskie siatkareczki dostały w trzech setach i położyły tak zajebiste ako. Ile może się zmienić w trakcie kilku minut i ile waży przegrany wygrany set, to dowodzi że żaden sport kobiecy nie może być uznany za profesjonalny, a one chciałby jeszcze zarabiac tyle co mężczyźni
nIEMAM PYTAŃDO TEGO CO SIĘ DZIEJEIce Hockey. Austria - Eishockey Liga
19:15 KHL Medvescak Zagreb - Dornbirner EC 1 1.55
KHL Medvescak Zagreb - Dornbirner EC -1 1 1.75
KHL Medvescak Zagreb - Dornbirner EC over 4,5 1.42
PODAJE TYPKA NA 19:15 I ZNIKAM
Powinno nawet wejsć -1,5 kurs prawie 2 ale bezpiecznie zagrać -1 bo jak 1 to zwrot
Dziękuje wszystkim i miłej nocki życzę
Trza to bylo brac grubo,ja mam under 168,5Ja bym poczekał na wyzsza linie jesli bedzie, narazie graja szybki basket