L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Cucuta Deportivo-Leones over 1.5
???? gospodarze
@2.10
???? gospodarze
@2.10
2:2Cucuta Deportivo-Leones over 1.5
???? gospodarze
@2.10
4:5Montreal-Arizona Coyotes x2
@2.89 sts
Galovic - Berankis tb w 1 secie @2,44
Zverev @1.40 live mecz Totolotek
chodzi mi o to jak można przegrać 8 pkt z rzędu, jedynie moge to porównac z przegraną tb w tenisie z 6:0Jak możesz porównywać serwis tenisowy do tego z lotką to ja nwm
Szybki bet
Bez obrazy, ale Roar nie muszą dorabiać na boku. City musiało by zagrać na 200% + fart do tego, aby wygrać mecz, bo po 1 poł. niestety tego nie widzę. A sam przedmeczowo "szedłem" w ich stronę. Nie wiedziałem, że McCormack nie zagra. A jego brak w ht był widoczny. Budziński póki co się nie popisał, na razie ma kartkę na koncie. I tyle...Melbourne @20 STS
Ja tu czuję łamaka (ten moment miesiąca dla Brisbane, aby dorobić), a w dodatku kurs zawyżony.
Brisbane - Melbourne over 1,5 ht @1.90 7/10
Nie. Załóżmy w moim województwie z żadnego nie idzie wypłacić. To nowa usługa dopiero od niedawna wchodząc na rynek i pewnie z czasem będzie można z każdego wypłacać EuroZ każdego bankomatu euronet wypłacę euro?
cisnęli, ale zamiast 2:2 3:1 :/Melbourne @20 STS
Ja tu czuję łamaka (ten moment miesiąca dla Brisbane, aby dorobić), a w dodatku kurs zawyżony.
Potwierdzam, ale dziś City odwala kichę, Galekovic jeden z najlepszych bramkarzy w A-league miał udział przy 2 straconych golach. No nie idzie im ewidentnie, a do mnie wracają koszmary, które mnie trapiły w meczach z udziałem Brisbane w ubiegłym sezonie ???? I znowu nie będę grał spotkań z ich udziałem ????cisnęli, ale zamiast 2:2 3:1 :/
Melbourne +1,5 @2.2