>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ale jaja postawilem mecz w badmintonie i przy 14:20 wyłączyłem i postawiłem krzyżyk na kuponie a teraz patrze że wygrali 22:20 i to jest dopiero patologiczny sport a nie porządny tenis w wykonaniu kobiet

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
KB Star @2.06
Korełańska siatkówka ???? Będzie się działo zapewne
EDIT
Nie ma streama do tego? Podrzuci ktoś jak coś ma? Bo jeżeli brak to wolę chyba tego nie stawiać... może być jakaś ładna ustaweczka dla gospodarzy, 2 tygodnie temu 3-0 dla KB Star na hali rywali się skończyło, ale mecz był wyrównany
EDIT2
Nigdzie nie znalazłem, więc odpuszczam ten KB Star.

Otrzymane punkty reputacji: +5
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Melbourne @20 STS
Ja tu czuję łamaka (ten moment miesiąca dla Brisbane, aby dorobić), a w dodatku kurs zawyżony.
Bez obrazy, ale Roar nie muszą dorabiać na boku. City musiało by zagrać na 200% + fart do tego, aby wygrać mecz, bo po 1 poł. niestety tego nie widzę. A sam przedmeczowo &quot;szedłem&quot; w ich stronę. Nie wiedziałem, że McCormack nie zagra. A jego brak w ht był widoczny. Budziński póki co się nie popisał, na razie ma kartkę na koncie. I tyle...
edit. Jak kogoś interesuje mecz to proszę:
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&amp;amp;c=815350&amp;amp;lang=pl&amp;amp;eid=588642&amp;amp;lid=815350&amp;amp;ci=150&amp;amp;si=1
edit FT 3-1 City się nie popisało dzisiaj, dla zainteresowanych więcej o tym w wiadomym dziale.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Z każdego bankomatu euronet wypłacę euro?
Nie. Załóżmy w moim województwie z żadnego nie idzie wypłacić. To nowa usługa dopiero od niedawna wchodząc na rynek i pewnie z czasem będzie można z każdego wypłacać Euro
Spis bankomatów masz na stronie euronetu.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
⛔ cisnęli, ale zamiast 2:2 3:1 :/
Potwierdzam, ale dziś City odwala kichę, Galekovic jeden z najlepszych bramkarzy w A-league miał udział przy 2 straconych golach. No nie idzie im ewidentnie, a do mnie wracają koszmary, które mnie trapiły w meczach z udziałem Brisbane w ubiegłym sezonie ???? I znowu nie będę grał spotkań z ich udziałem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom