>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
wp76 911

wp76

Użytkownik
A co sie skarpecie stało, że przegrywa 0-5 w 2 secie? Sie zrymowało
Tłumacz takiemu co z drabiną na truskawki chodzi, posta o przyłozeniu napisałeś,jak kurs byl 1,25,ale mniejsza o to,powodzenia.
Fakt.. Fajny był kurs pod koniec 3 seta, sporo ponad 2. Ja poczekałem aż przegrają go i spadło do 1,8

seba6 533

seba6

Użytkownik
Nie wiem jakim sposobem sock w ogóle dostal się do finału. Tylko serwis , a jak nie serwis to jezdziec bez głowy i strzelnica. Efektem przegrane gladki sety jak dziś np
Nie wiem jakim sposobem sock w ogóle dostal się do finału. Tylko serwis , a jak nie serwis to jezdziec bez głowy i strzelnica. Efektem przegrane gladki sety jak dziś np

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Sikać mu się chciało poszedł siku zrobić i efekty widać w 3 secie

seba6 533

seba6

Użytkownik
Nie rób z niego przeciętniaka bo tak nie jest. Dzień wcześniej pokonał Cilica a dzisiaj Alexadra. Nie wiem jak można lepiej to przedstawić. Odwrotny forhand poczytaj jak nie wiesz jaką ma broń...
Zverev sam sie pokonuje. Gdyby odbyl wiecej spotkan z psychologiem to.by wlasnie koncczyl tego jednowymiarowego strzelca. Ani zlotowki bym na socka nigdy nie postawil

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Cross miał już dwie szanse na wysoki checkout - 123 i 164, w obu przypadkach w ostatnim rzucie trafiał 25 zamiast 50, choć było blisko, oby ogarnął over 108,5 :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom