Pyk Pyk jednakYmer 2 set @3.4 sts
Może w końcu wykorzysta Break Pointy miał ich 8... z zerowa skutecznością ale jeśli odłamie to wydaję mi się, że bierze seta.
ee. Jednak nie polecam grać na tego gościa już nie poddał
 Ale było ciepło przy 3;1
 Ale było ciepło przy 3;1Pyk Pyk jednakYmer 2 set @3.4 sts
Może w końcu wykorzysta Break Pointy miał ich 8... z zerowa skutecznością ale jeśli odłamie to wydaję mi się, że bierze seta.
ee. Jednak nie polecam grać na tego gościa już nie poddał
 Ale było ciepło przy 3;1
 Ale było ciepło przy 3;10-0 do HT WKS - Maroko @ 2.38

63:57...120Over 138.5 w PAOK @ 1.87 w 5Dimes za 1.5 stawki
Tutaj juz duzego overka nie bedzie. Powinno sie zakrecic 144-147

ladna komedia, i ze takie cos jak Aris czy PAOK gra w ligach europejskich to az strach. Aris 11:31 bilans od stanu 29:23...pozniej Paok 5 pkt przez 9.5 minuty gry..No nic, na zero dzien, takze nie ma co narzekac.
 ladna komedia, i ze takie cos jak Aris czy PAOK gra w ligach europejskich to az strach. Aris 11:31 bilans od stanu 29:23...pozniej Paok 5 pkt przez 9.5 minuty gry..No nic, na zero dzien, takze nie ma co narzekac.Szeged - Nantes over 57,5 @2,14
 i następny  ????
 i następny  ????Miałem dawać na Besiktas. Zobaczymy teraz dość rownojak bedzie kurs okolice 2 na Sakarya to gram na nich za 3 stale stawki. Beskitas tego nie wygra.
over 1,5 1 tercja Colorado Avalanche - Ottawa Senators @ 1.75

69:75....Sakarya @ 2.79 za 3 stawki @ 5Dimes

Koncertowo to przegrali....3 stawki na minus, na dzis koniec. Na nocke bedzie trzrba cos znalesc.
 Koncertowo to przegrali....3 stawki na minus, na dzis koniec. Na nocke bedzie trzrba cos znalesc.