Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Powiem szczerze że Pogoń kolejny mecz nie grała źle i mimo porażki, pokazali walkę i mieli sytuacje także gra nie jest zła, ale błedy i pech niesamowity po ich stronie no i źle to się skończy dla Szczecinian
Potrzebuje szybkiej pomocy. Da się wpłacić poprzez skrill do sportingbull? Słyszałem swego czasu, że skrill blokuje depozyty do bukmacherów. Nie chcę mrozić kasy w skrill, jeśli nie będę mógł wpłacić do sportingbull.
Nie ma szans na uzyskanie szybkiej odpowiedzi, pisząc nie w sprawie typów??
Nie wiem czy skrill pozwala wpłacać do sportingbull. A nie chcę jakby co mrozić kasy, i wtedy wybiorę droższy ecopayz. Wpłaca ktoś do sportingbull poprzez skrill?
ja biore w takim razie przeciwna druzyne i juz moge rozliczać POLECAM zrobić tak jak ja ????
POZA TYM NA BASKONIE JEST 2.28 a nie 2.81 kolegoo wiec nie okłamuj ludzi
hahaha co za gość na Baskonie na unibecie przy 45:45 było max 2.3 a ten podaje 2.81... Świr