>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Powiem szczerze że Pogoń kolejny mecz nie grała źle i mimo porażki, pokazali walkę i mieli sytuacje także gra nie jest zła, ale błedy i pech niesamowity po ich stronie no i źle to się skończy dla Szczecinian

A 861

amigo007

Użytkownik
Potrzebuje szybkiej pomocy. Da się wpłacić poprzez skrill do sportingbull? Słyszałem swego czasu, że skrill blokuje depozyty do bukmacherów. Nie chcę mrozić kasy w skrill, jeśli nie będę mógł wpłacić do sportingbull.

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie ma szans na uzyskanie szybkiej odpowiedzi, pisząc nie w sprawie typów??
Nie wiem czy skrill pozwala wpłacać do sportingbull. A nie chcę jakby co mrozić kasy, i wtedy wybiorę droższy ecopayz. Wpłaca ktoś do sportingbull poprzez skrill?

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Caja Laboral Baskonia @ 2,81
45:45 i taki kurs w meczu drużyn 50/50 (a osobiście wyżej stawiam Saski). Value dla mnie i gram.
ja biore w takim razie przeciwna druzyne i juz moge rozliczać POLECAM zrobić tak jak ja ????
POZA TYM NA BASKONIE JEST 2.28 a nie 2.81 kolegoo wiec nie okłamuj ludzi
hahaha co za gość na Baskonie na unibecie przy 45:45 było max 2.3 a ten podaje 2.81... Świr
, post: 6547971, member: 72386]Odpuść podawanie typów lepiej... heheh co za gość same minusy i dalej podaje typy.
Bawimy się dalej?
Modena 19:15-&gt;19:23, a ktos tu wczoraj pisal ze to patologiczny sport. Potwierdzam
Nie ma bardziej patologicznego sportu od siatkówki. Nie ma. Bezkontaktowe cipki, którzy są wysocy, ale zbyt ciency, żeby grać w koszykówkę.

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 861

amigo007

Użytkownik
Właśnie na priv otrzymałem wiadomość od użytkownika, że jak jestem z polski. To NIE MOGĘ wpłacić do sportingbull. To teraz zgłupiałem..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom