>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Ja już wczoraj pograłem wszystkie możliwe handi w stronę rywali Barcelony w ACB czyli Murcia. Barcelona z taką katastrofalną formą, słaba kadrowo i na takim zmęczeniu przez natłok gier nie sądzę,że będzie się zabijać żeby wygrać dziś wysoko.Nie oglądałem akurat ich ostatniego meczu z Milanem, śledziłem tylko wynik na tel ale ponoć mieli problem z dorzuceniem do kosza. Podróże i mecze co dwa dni a pewnie i presja robią swoje. Handi 17,5 za 1,35 wydaje się bezpieczne ale+15,5 po 1,50 czy 13,5 za 1,70 a nawet +11,5 za 1,90 wydają mi się warte spróbowania. W przeszłości mecze tych drużyn bywały zacięte. Dwa ostatnie 72-70 i 73-70 i to gdy Barceona była jeszcze Barceloną nie tylko z nazwy.Nie zdziwię się jak Murcia nawet wygra ten mecz i kurs w okolicach 6 wejdzie ale to już ryzykowna opcja.
Księguje już na początku 3 kwarty.Murcia 12 pkt przewagi.Już zaczynam żałować,że mocniej wina nie pograłem.

Otrzymane punkty reputacji: +5
R 125

roger12

Użytkownik
Widzicie gdzieś jeszcze zakład na kartke Casemiro prócz WH?? warto napisać do Unibetu z prośbą dodania go pewno kurs lekko będzie ponad 2@ ale może sie uda wam ja tak kiedyś robiłem i dodali u mnie jednak Limit a więc, ja nie pisze.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
86:70....46 w 3ciej kwarcie. Kto czytal moich &quot;wypocin&quot; moze ksiegowac 3cia kwarte, Under oczywiscie ???? Ja pogralem ale tylko za stala stawke.

Otrzymane punkty reputacji: +5
drexler 570

drexler

Użytkownik
Jak Barca z Murcia dostaje,to tam już jest katastrofa.
Masakra.Te ich transfery totalna porażka. I maskotki w klubie Navarro i Tomic.Po co ich tam trzymają jak prawie nie grają.Navarro powinni jakimś honorowym członkiem klubu zrobić albo dyrektorem bo tylko blokuje miejsce być może jakiejś innej wielkiej gwieździe.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
zaraz finał Epicenter w CS:GO, na stsie SK -1,5 @1.85, na LVBET jak złożymy z 3:0 i 3:1 mamy @1.98, polecam, SK to inna półka, mecz w systemie best of 5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom