L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Birmingham -Aston Villa btts
@ 3.45 sts
@ 3.45 sts
Księguje już na początku 3 kwarty.Murcia 12 pkt przewagi.Już zaczynam żałować,że mocniej wina nie pograłem.Ja już wczoraj pograłem wszystkie możliwe handi w stronę rywali Barcelony w ACB czyli Murcia. Barcelona z taką katastrofalną formą, słaba kadrowo i na takim zmęczeniu przez natłok gier nie sądzę,że będzie się zabijać żeby wygrać dziś wysoko.Nie oglądałem akurat ich ostatniego meczu z Milanem, śledziłem tylko wynik na tel ale ponoć mieli problem z dorzuceniem do kosza. Podróże i mecze co dwa dni a pewnie i presja robią swoje. Handi 17,5 za 1,35 wydaje się bezpieczne ale+15,5 po 1,50 czy 13,5 za 1,70 a nawet +11,5 za 1,90 wydają mi się warte spróbowania. W przeszłości mecze tych drużyn bywały zacięte. Dwa ostatnie 72-70 i 73-70 i to gdy Barceona była jeszcze Barceloną nie tylko z nazwy.Nie zdziwię się jak Murcia nawet wygra ten mecz i kurs w okolicach 6 wejdzie ale to już ryzykowna opcja.
VP - Newbee
mapa 2
2
@1.85
Spróbuję dzisiaj Wozniacki 2:1 @4,
Masakra.Te ich transfery totalna porażka. I maskotki w klubie Navarro i Tomic.Po co ich tam trzymają jak prawie nie grają.Navarro powinni jakimś honorowym członkiem klubu zrobić albo dyrektorem bo tylko blokuje miejsce być może jakiejś innej wielkiej gwieździe.Jak Barca z Murcia dostaje,to tam już jest katastrofa.
Ta liga obecnie, to jest dno 4-2PSV @1.80