kensins
Użytkownik
o ktorej graja?Virtusi @2.80
Wg mnie 3 mapa zadecyduje, a Inferno losowe jak zwykle
o ktorej graja?Virtusi @2.80
Wg mnie 3 mapa zadecyduje, a Inferno losowe jak zwykle
Za chwilę start, po wyborze map jakieś 5-10 mino ktorej graja?
gdzie grales nie moge znalesc w stsieZa chwilę start, po wyborze map jakieś 5-10 min
Uzyskałem informację z Działu Analiz, że spotkanie to najprawdopodobniej nie znajdzie się w naszej ofercie na żywo. Spotkania, które będą oferowane na żywo może Pan sobie sprawdzić w zakładce "Kalendarz" po wejściu w "Zakłady na żywo".To może się rozmyślili, pierwszy mecz półfinałowy był, więc drugi moim zdaniem też wrzucą. Kiedy to nie wiem, ja zdążyłem zagrać jak pisałem i wtedy jeszcze było do gry pre.
A pewnie wiecej sie łamcieSantillan 2 set @ 3
Santillan też ładna ustawka .... dwa razy z 30:0 się połamać ...Go Soeda z Millmanem ladny waleczek w decydujacym secie Milman powrot z prawie 0:4
Niestety Pliskovej mimo kilku szans nie chciało się skończyć pierwszego setaPliskova + Venus 4,13
Wyszedł bokiem odpuszczony mecz z Ostapenko,wypadła z rytmu zamiast trening sobie zrobić mocniejszy a tak to pod koniec pierwszego seta łapała powietrze jak ryba wyciągnieta z wody.Tak jak pisałem Wożniacka i Venus????Niestety Pliskovej mimo kilku szans nie chciało się skończyć pierwszego seta