To może się rozmyślili, pierwszy mecz półfinałowy był, więc drugi moim zdaniem też wrzucą. Kiedy to nie wiem, ja zdążyłem zagrać jak pisałem i wtedy jeszcze było do gry pre.
To może się rozmyślili, pierwszy mecz półfinałowy był, więc drugi moim zdaniem też wrzucą. Kiedy to nie wiem, ja zdążyłem zagrać jak pisałem i wtedy jeszcze było do gry pre.
Uzyskałem informację z Działu Analiz, że spotkanie to najprawdopodobniej nie znajdzie się w naszej ofercie na żywo. Spotkania, które będą oferowane na żywo może Pan sobie sprawdzić w zakładce "Kalendarz" po wejściu w "Zakłady na żywo".
No to masz już odpowiedź, dziwne bo grają Polacy... tak się na twitterze zawsze tym reklamują, że mają w ofercie na żywo, a tym razem nie dali, a poprzedni półfinał Astralis z SK był cały czas live ????
Hudder strzeli + Cardiff 1X + Arsenal - Swansea BTTS
Ako 4.72
3x BTTS w: Hull Bayern CPalace
Ako 4.95
Bordeaux - Monaco BTTS + azjan over 5 korkow do przerwy west brom - man city
Ako 2.98
Wyszedł bokiem odpuszczony mecz z Ostapenko,wypadła z rytmu zamiast trening sobie zrobić mocniejszy a tak to pod koniec pierwszego seta łapała powietrze jak ryba wyciągnieta z wody.Tak jak pisałem Wożniacka i Venus????