>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Nie da się oglądać tych hitów w anglii, szczególnie jeśli gra United. Kolejne 0-0 bez okazji.
Bo te mecze są zwyczajne słabe.
United znów na farcie dostało w LM jakąs grupę ciot. Jak oni trafią na kogoś mocnego to będzie straszne lanie.
Dziś zgadzam się...warto iść w brak BTS.

drexler 570

drexler

Użytkownik
nie jełop tylko mistrz handlu;) w jakiejs grze RPG mialby z 50 level doswiadcznia i tytuł arcymistrza
Nie przesadzajmy z tym handlowaniem, nie każdy mecz jest ustawiany, góra 50% tak jak to kiedyś podobno powiedział tatuś Radwańskiej ????
Venus imponuje..Myślałem,że po pierwszym przegranym secie w tie-breaku odpuści ale to nie Pliskova, pomordowała wszystkie overy i to w dwóch setach jakby się nie skończyło.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Nie przesadzajmy z tym handlowaniem, nie każdy mecz jest ustawiany, góra 50% tak jak to kiedyś podobno powiedział tatuś Radwańskiej ????
haha tak mowił? to nie słyszałem tej historii ???? ja ogladałem duzo podejrzanych sotkan i Poulliego jak i Edmunda to było pewne ze cos takiego w tym meczu sie wydarzy własnie jak przegranie tie breaka z 4:0 plus swoj serwis

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
haha tak mowił? to nie słyszałem tej historii ???? ja ogladałem duzo podejrzanych sotkan i Poulliego jak i Edmunda to było pewne ze cos takiego w tym meczu sie wydarzy własnie jak przegranie tie breaka z 4:0 plus swoj serwis
Nie przesadzałbym. Po prostu Edmund nie dysponuje jakimś świetnym serwisem, a Poullie ma wydmuszkę zamiast mózgu.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
quingdao -12.5 @ 1.83
under 226.5 @ 1.83
ako 3.34 za stala stawke
edit: mialem to juz tydzien temu pograne...qwa i zasnalem dzisiaj. Tam linia 202.5 byla wyjsciowa lol
108:103 ⛔ ⛔ ⛔ dubel nie ma prawa wejsc. Granie overu w pre to bylo izi kasa. ze tez wiedzialem,zasnac. No trudno, ale spac tez trzeba:p stawka na minus. Trzeba wlaczyc Excela.

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Garcia 1.9
Garcia wy grane gemy pow14.5 kurs 1.61
Bet365
⛔ lipa
Garcia powinna wreszcie złamać Williams. W 1 secie w brejku ch było 1/6 w 2 wygrane brejki 0/4. Poza tym to WTA, wszysTKO się może zdarzyc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom