ŁatwoJa teraz próbuje SKT po @3.05
0No to gramy tak: 1 połowa rzuty rożne: Man Utd - Tottenham: azjan under 5 @1.95
Z kazdym wzrostem linii o min. 1 - podwajam stawke. Zaczynam od 200pln
Pobralem under 233,5 i dolozylem LFC - Hudder BTTS polecamquingdao -12.5 @ 1.83
under 226.5 @ 1.83
ako 3.34 za stala stawke
edit: mialem to juz tydzien temu pograne...qwa i zasnalem dzisiaj. Tam linia 202.5 byla wyjsciowa lol
Cud, że gospodarze nic nie wcisnęli. :minus"Alaves @4,65
Cisną, Valencia ma problemy z wyjściem z atakiem.
nie jełop tylko mistrz handlu w jakiejs grze RPG mialby z 50 level doswiadcznia i tytuł arcymistrzaPouille z 4-0 uwalił tie-breaka jełop...ech.
Nie przesadzajmy z tym handlowaniem, nie każdy mecz jest ustawiany, góra 50% tak jak to kiedyś podobno powiedział tatuś Radwańskiej ????nie jełop tylko mistrz handlu w jakiejs grze RPG mialby z 50 level doswiadcznia i tytuł arcymistrza
haha tak mowił? to nie słyszałem tej historii ???? ja ogladałem duzo podejrzanych sotkan i Poulliego jak i Edmunda to było pewne ze cos takiego w tym meczu sie wydarzy własnie jak przegranie tie breaka z 4:0 plus swoj serwisNie przesadzajmy z tym handlowaniem, nie każdy mecz jest ustawiany, góra 50% tak jak to kiedyś podobno powiedział tatuś Radwańskiej ????
Nie przesadzałbym. Po prostu Edmund nie dysponuje jakimś świetnym serwisem, a Poullie ma wydmuszkę zamiast mózgu.haha tak mowił? to nie słyszałem tej historii ???? ja ogladałem duzo podejrzanych sotkan i Poulliego jak i Edmunda to było pewne ze cos takiego w tym meczu sie wydarzy własnie jak przegranie tie breaka z 4:0 plus swoj serwis
108:103 dubel nie ma prawa wejsc. Granie overu w pre to bylo izi kasa. ze tez wiedzialem,zasnac. No trudno, ale spac tez trzeba stawka na minus. Trzeba wlaczyc Excela.quingdao -12.5 @ 1.83
under 226.5 @ 1.83
ako 3.34 za stala stawke
edit: mialem to juz tydzien temu pograne...qwa i zasnalem dzisiaj. Tam linia 202.5 byla wyjsciowa lol