Bo te mecze są zwyczajne słabe.
United znów na farcie dostało w LM jakąs grupę ciot. Jak oni trafią na kogoś mocnego to będzie straszne lanie.
Dziś zgadzam się...warto iść w brak BTS.
quingdao -12.5 @ 1.83
under 226.5 @ 1.83
ako 3.34 za stala stawke
edit: mialem to juz tydzien temu pograne...qwa i zasnalem dzisiaj. Tam linia 202.5 byla wyjsciowa lol
LIVE Oeste vs Brasil Pelotas , BrazyliaSerie B
Oeste kurs 1,97
Oeste po 2 slabszych meczach teraz gra u siebie , gdzie sa bardzo mocni , alcza o awans do Serie A/ goscie o nic nie walcza , bez 4 podstawowywch zawodnikow // 1/10 idę spac
Nie przesadzajmy z tym handlowaniem, nie każdy mecz jest ustawiany, góra 50% tak jak to kiedyś podobno powiedział tatuś Radwańskiej ????
Venus imponuje..Myślałem,że po pierwszym przegranym secie w tie-breaku odpuści ale to nie Pliskova, pomordowała wszystkie overy i to w dwóch setach jakby się nie skończyło.
haha tak mowił? to nie słyszałem tej historii ???? ja ogladałem duzo podejrzanych sotkan i Poulliego jak i Edmunda to było pewne ze cos takiego w tym meczu sie wydarzy własnie jak przegranie tie breaka z 4:0 plus swoj serwis
haha tak mowił? to nie słyszałem tej historii ???? ja ogladałem duzo podejrzanych sotkan i Poulliego jak i Edmunda to było pewne ze cos takiego w tym meczu sie wydarzy własnie jak przegranie tie breaka z 4:0 plus swoj serwis
quingdao -12.5 @ 1.83
under 226.5 @ 1.83
ako 3.34 za stala stawke
edit: mialem to juz tydzien temu pograne...qwa i zasnalem dzisiaj. Tam linia 202.5 byla wyjsciowa lol
108:103 dubel nie ma prawa wejsc. Granie overu w pre to bylo izi kasa. ze tez wiedzialem,zasnac. No trudno, ale spac tez trzeba stawka na minus. Trzeba wlaczyc Excela.
Garcia 1.9
Garcia wy grane gemy pow14.5 kurs 1.61
Bet365
lipa
Garcia powinna wreszcie złamać Williams. W 1 secie w brejku ch było 1/6 w 2 wygrane brejki 0/4. Poza tym to WTA, wszysTKO się może zdarzyc