atp_open
Użytkownik
bo undery sa zaje... ????ktoś ma może streama do austriackiej Koszykowki Vien - Furstenfeld zagrałem tam undera nie wiem co mnie podkusilo
bo undery sa zaje... ????ktoś ma może streama do austriackiej Koszykowki Vien - Furstenfeld zagrałem tam undera nie wiem co mnie podkusilo
Ja -1.5 w 1szej kwarcie na Crvene @ 1.91
dziękujeSalzburg over 5,5 1.80
Powinno być sporo goli ostatnio salzburg wyjazd 8-5 wygrał
W Belgradzie drużyna Maccabi, w której gra sporo Amerykanów nie będzie mile przyjęta też optuję za -0,5 w 1 kwarcie @1,82Ja -1.5 w 1szej kwarcie na Crvene @ 1.91
chłopaki się wywiązały ????w Rumunii over 0,5 do HT @2,9
Ramos raczej tego nie wygra słabo teraz wyglada na serwisie strasznie Struff wygrywa bez problemu swoje gemy. no i zasada ze jak gosccie grali w krótkim czasie ostatnio to w nastepnym meczu wygrywa ten co przegrał we wczesniejszym meczu. i dzisiaj wygra Struff. bo grali niedawno w Shanghaju i wygrał Ramos i niby dzisiaj miał byc dogiem?Ramos 2,55
On zawsze tak wygląda przy swoim serwisieRamos raczej tego nie wygra słabo teraz wyglada na serwisie strasznie Struff wygrywa bez problemu swoje gemy. no i zasada ze jak gosccie grali w krótkim czasie ostatnio to w nastepnym meczu wygrywa ten co przegrał we wczesniejszym meczu. i dzisiaj wygra Struff. bo grali niedawno w Shanghaju i wygrał Ramos i niby dzisiaj miał byc dogiem?
pierwszego mogą wygrać ????Ja -1.5 w 1szej kwarcie na Crvene @ 1.91
tak ja juz nie ruszam tego spotkaniateraz Ramos pewnie odda serwis łatwo
oo własnie oddaje do zera