Pamiętam jak mówiłeś, że jak Dimitrov przegra to usuwasz konto, widzę, że dalej lecą dobre typy ????Z Irlandią ? To polecam Ci zagrać, ale jak będą grali w piłkę ręczną ????
Musiało zaboleć.Z Irlandią ? To polecam Ci zagrać, ale jak będą grali w piłkę ręczną ????
Myslalem ze jestem samSTS jak zwykle przerwa techniczna w najlepszym momencie do grania. Informatyków to chyba z podstawówki zatrudniają.
Tam grają dwie drużyny a wszyscy tylko Real i RealREAL śmiech na sali, 1 kwarte takie baty
Ale to Real rzucił aż 17 pkt w 1kwarcie, z czego przez 6 minut bodajże 5 pkt ????Tam grają dwie drużyny a wszyscy tylko Real i Real
No mieli Duńczycy poczekać te parę minut Zamiast brać ich czystą wygraną połakomiłem się na kurs 5,5.Mój typ tutaj:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-14-11-2017-wtorek.149150/
Zakładka 3 na samym końcu
Adekwatny do kursu. Zaraz startujemy
Malaga 36:41.... A Real to szkoda gadac. No nic dluzsza przerwa.Real -4 FT @ 1.91
Unicaja -1 HT @ 1.91
Ako 3.64 @ 5Dimes
Pograne za 3 stawki. Ryzykownie no ale jak wejdzie to nocka 5 stawek na minus bedzie odrobiona plus 3 stawki na plus bedzie. Jk nie wejdzie to ogolnie 8 stawek do tylu i bedzie przerwa az do poniedzialku.
Trzymac kciuki!
Po co tworzysz historie, które są nieprawdziwe ?Pamiętam jak mówiłeś, że jak Dimitrov przegra to usuwasz konto, widzę, że dalej lecą dobre typy ????