>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
i Została Medika 1,5 na 3:30 jak zrypią to się wkurze strasznie i zaczne warjować i Policja mnie niech zabierze i będzie spokój na kilka mIESIĘCY JAK MNIE ZAMKNĄ

U 0

Gość
Bolesław siema
jak myślisz MEDIKA ZROBI 1,5 1 TERCJE bo tylko oni mi zostali na kuponie 3 mecze siadły ,ostatni najgorszy ????
Polska-włochy 1.94 dająna Bolesław siema
jak myślisz MEDIKA ZROBI 1,5 1 TERCJE bo tylko oni mi zostali na kuponie 3 mecze siadły ,ostatni najgorszy ????
Polska-włochy 1.94 dająna [POLAKÓW ja zagram zw Polska powinni Polacy wygrać z ostatnią drużyną w turnieju na WęGRZECH można się pokusić o overka 3,5 1.36 bo 4,5 cieżko
Słowaczki grają z Polkami o 11 wczoraj wygrali 2-1 nie tykam tego Jedynie Czeszki z NIEMKAMI OVER 4,5 I 5,5 Grali i było 4-3 dla czeszek

U 0

Gość
Dobry wieczór Wszystkim ja mma taki kuponik na 1 tercje tylko
12.11.17 02:34 Zakład Accumulator kurs(4.6978) Kwota: 9803
możliwa wygrana
46052.53
data wydarzenia wydarzenie zakład kurs wynik
12.11.17 03:00 Erie Otters - Saginaw Spirit 1st period - Total Over(1.5) 1.51
12.11.17 03:30 Owen Sound Attack - Sudbury Wolves 1st period - Total Over(1.5) 1.43
12.11.17 04:00 Swift Current Broncos - Lethbridge Hurricanes 1st period - Total Over(1.5) 1.47
12.11.17 05:30 Medicine Hat Tigers - Calgary Hitmen 1st period - Total Over(1.5) 1.48
Miłej niedzieli życzę i dużo wygranych
weszło wszystko ✅
Pięknotka
Dobranoc

R 125

roger12

Użytkownik
Dałem Miller winner 6-10 rund i czemu unibet zwrot?
Miller, Jarrell - Wach, Mariusz
Boxing / Upcoming Fights
Today 03:30
Winning group of rounds #2
Miller, Jarrell - Rounds 6-10 (Winner)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ja tylko dodam ze dzisiaj w NBA bylo 11 meczy...w 9 z nich ktokolwiek wygrywal 1sza kwarte wygrywal caly mecz...wyjatkiem jest utah (25:25, ni to wygrana ni przegrana) no i Minnesota jako jedyni odeszli od statow ????

R 125

roger12

Użytkownik
chyba powinni normalnie Millera zaliczyć jako win co prawda walke wygrał w 9 rundzie przez kontuzje Polaka ale wygrał. Nie czaje czemu tylko zwrot? Ale sie nie znam na boksie więc uznaje że tak ma być.
a ktos znany może sie wypowiedzieć czy dobrze uni rozliczył
Boxing / Upcoming Fights

zwrot..

drexler 570

drexler

Użytkownik
Dałem Miller winner 6-10 rund i czemu unibet zwrot?
Boxing / Upcoming Fights
Ja grałem Miller (wygra przez KO,TKO,DSQ)specjalne po kursie 2,10 w totomixie bez podatku i czuje,że będzie z tym problem.
Jak dla mnie Miller wygrał przez TKO niezdolność przeciwnika do kontynuowania walki ale w tym totomixie wszystko pod siebie interpretują.Kiedyś przed MŚ zagrałem sprint kobiet przed rozpoczęciem mistrzostw która lepsza.I ta moja weszła do finału a ta druga odpadła w kwalifikacjach i zakład miałem...przegrany bo warunek był taki,że obie muszą być w ścisłym finale...nawet pisanie reklamacji nie pomogło.Musiałbym się z nimi sądzić...

R 125

roger12

Użytkownik
Ja grałem Miller (wygra przez KO,TKO,DSQ)specjalne po kursie 2,10 w totomixie bez podatku i czuje,że będzie z tym problem.
Jak dla mnie Miller wygrał przez TKO niezdolność przeciwnika do kontynuowania walki ale w tym totomixie wszystko pod siebie interpretują.Kiedyś przed MŚ zagrałem sprint kobiet przed rozpoczęciem mistrzostw która lepsza.I ta moja weszła do finału a ta druga odpadła w kwalifikacjach i zakład miałem...przegrany bo warunek był taki,że obie muszą być w ścisłym finale...nawet pisanie reklamacji nie pomogło.Musiałbym się z nimi sądzić...
Dlatego mówie to czemu mi niby zwrot dali skoro on wygrał w 9 rundzie przez TKO??

drexler 570

drexler

Użytkownik
Dlatego mówie to czemu mi niby zwrot dali skoro on wygrał w 9 rundzie przez TKO??
Moim zdaniem powinni Ci to zaliczyć bo to nie ma znaczenia w jaki sposób wygrał,liczy się wygrana.Napisz do nich żeby to skorygowali.
Klasyczne TKO...Techniczny nokaut (ang. technical knockout, TKO) – zwykle jest ogłaszany, gdy sędzia lub inne osoby (np. lekarz ringowy, sam zawodnik lub jego trener) przerwie pojedynek z powodu niezdolności zawodnika do kontynuowania dalszej walki, mimo że ten nie został wyliczony. W takim przypadku decyzja o technicznym nokaucie podejmowana jest w wyniku przekonania, że dalsza walka może zagrozić jego zdrowiu lub życiu
A tak na marginesie to ten Miller to słabizna.Zagrałem to na spontanie za spore pieniądze a dopiero potem zacząłem oglądać i analizować jego wcześniejsze walki.To żaden zawodnik,poza dużą wagą nic nie reprezentuje.Wach gdyby nie kontuzja nie dałby się skończyć przed czasem temu grubasowi.Przegrałby pewnie wyraźnie na punkty.Podobno walczył ze złamaną prawą ręką od drugiej rundy..Pewnie jakieś drobne złamanie kości bo nawet przez te ostatnie dwie rundy trochę tą ręką był w stanie uderzać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom