>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Seoul SK Knights - Mobis Phoebus przy 9:20 w plecy, Seoul SK Knights wygra - 2.00.
83:80 na 85:87, 30 sekund do końca, dostali taką 3, że się nie podniosą xD. Rozliczam niestety na ⛔⛔⛔.
Trójka im nie siedzi cały mecz to oczywiście w trzech ostatnich akcjach próbowali za 3. Staty 2/17. Tragedia.
Jednak się udało, choć w doprowadzeniu do dogrywki trochę pomogli im przeciwnicy xD. Ciesze się, że siadło, stres ogromny ???? . Co ten chłop z Mobis Phoebus zrobił w ostatniej akcji drugiej dogrywki :p.
✅✅✅✅✅

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
To jeszcze coś z NBA i można iść lulu ;)
można wybrać singla
ja to puściłem w ako za 1j ;)
Harden grał prawie 38 minut, zaliczył 50 pzs - na swoim przyzwoitym poziomie,
Markanen (6 pkt + 2 zbiórki) najwyraźniej był oszczędzany (15 minut) i chyba słusznie postępują trenerzy Chicago oszczędzając go na inne bardziej wyrównane spotkania(dni chwały jeszcze przed nim),
Jokić-12 pkt - tym razem pracował dla kolegów (17 zbiórek i 9 asyst) widocznie dzisiaj taką miał rolę ;)

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Ja natomiast spróbuję Gomez-Herrera wygra mecz - przy 1:0 w setach w plecy ???? . Przy kursie 4.00 oczywiście xD.
Mogłem tego nie grać, co za pajac, lepiej trzymał serwis w 2 secie i oczywiście się z 0:40 połamał xD. Będzie ⛔⛔⛔⛔⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom