>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Mi wpadł w oko jeden zakład w tenisie w Tajlandii ???? Yanin Wisitwarapron gra z Golubić o 10.30
Młoda Tajka, rocznik 2000 także 17 lat, bilans w 2017 2-6 ogólnie 2-8. Grała narazie tylko na hardzie. Wiadomo w głowie to ona za dużo mieć nie może poukładane, pojęcia o grze też za pewne niewiele a gra przecież z doświadczoną już Szwajcarką.
To że przegra to nie ma watpliwości i to na pewno 2-0 ale czy odjedzie na rowerku? Wątpie a handicap gemowy dodatni w strone tajki to aż +10.5. Czyli jakby nie patrzeć wystarczą jej 2 gemy wygrane. Ja zagrałem bo choćby jaka to była różnica i niesamowita przewaga, to 2 gemy ugrać to jest nic. Wystarczy fragment lepszego serwisu i chęć szybkiego zabicia przez Golubić.
Dla mnie warte do spróbowania.
Wisitwarapron +10.5 (1.90) pinbet88

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Bangladesz u19 - uzbekistan u19 typ 0-0 @1.85
8 min do konca meczu
Ja nie mam opcji a rowniez polecam bo młoda ma problem z trafianiem serwisem w kort xD
A ja pograłem pre +10.5 hahaha ???? Kto ją w ogóle do gry dopuścił

psychol32 507K

psychol32

Użytkownik
Bangladesz u19 - uzbekistan u19 typ 0-0 @1.85
8 min do konca meczu
Ja nie mam opcji a rowniez polecam bo młoda ma problem z trafianiem serwisem w kort xD
Bez przesady. Trafia bez problemu tylko 3 DF na cały mecz
A ja pograłem pre +10.5 hahaha ???? Kto ją w ogóle do gry dopuścił
Ja czekałem na live bo już kiedyś przejechałem się na takim typie. Jak patrzyłem przed meczem to ona z jakimiś nounejmami miała problem ugrać 2 gemy ale myślałem że Golubić jej coś sprezentuje i w drugim secie o mało by do tego nie doszło

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom