cuadrado12
Użytkownik
Bisping to win in round 1
@9 bet563
Bisping to win in round 1
@9 bet563
GSP - BISPING @ walka skończy się przed czasem . 2,30
St Pierre raczej nie byl dogiem, dawalem mu 60%.Nie pierwszy raz mma pokazuje że jedynie granie na dogów ma jakikolwiek sens
Dla zainteresowanych meczem Sock - Krajinović przypominam że Skarpeta w razie wygranej jedzie na finały
Czy ja piszę o walce Bisping - GSPSt Pierre raczej nie byl dogiem, dawalem mu 60%.
Hmmm Krajinovic... Chlopak wygląda solidnie, lamał Isnera to czemu nie mialby lamac Socka hmmm a jesli tak wlasnie bedzie, że radzic bedzie sobie z serwisem skarpeciarza to ja mu daje wieksze szanse w wymianach i kusi mnie czysty win po 2.75 oraz over 22,5 jest po 1.72. Ktos podziela moje zdanie?
PS. Dostalem maila od bet365 bla bla jesli postawisz do 50£ w pre na chelsea-man utd to tyle samo damy ci w freebecie na live... moje pytanie do was - czy w pre moge postawic dowolny zaklad żeby dostac tego freebeta? Np. 1X bądź under 1 HT - takie rynki tez sie kwalifikuja? Pozdro
miłe złego początki już 4:5 i serwis, a Coco zaczęła ciskać rakieta, a to świadczy że Julka to bierze @2,43Julka w starym swoim stylu na razie 0:3, może się obudzi.
U mnie podobnie od dluzszego czasu ..nie moglem.zagrac na live Goerges z Coco czekalem az moze włączą nic z tego .ten pinbet jest beznadziejny nie da sie porownac do.pinnacle. srednio.2 razy dziennie.im.sie.cos piepszy. Tenisa tak czesto wylaczaaja mecze albo blokuja ze czesciej.nie.da sie.grac.niz.obstawiacDziała wam pinbet88? U mnie wyłączona opcja na sporty, tylko wirtualne działają..
E: jakby mógł ktoś sprawdzić to byłbym wdzięczny.
Gram od ponad miesiąca i pierwszy raz się z jakimś problemem spotkałemU mnie podobnie od dluzszego czasu nie moglem.zagrac na live Goerges z Coco czekalem az moze włączą nic z tego .ten pinbet jest beznadziejny nie da sie porownac do.pinnacle. srednio.2 razy dziennie.im.sie.cos piepszy
dokładnie, u mnie też tylko wirtualne śmiga, poza tym nicDziała wam pinbet88? U mnie wyłączona opcja na sporty, tylko wirtualne działają..
E: jakby mógł ktoś sprawdzić to byłbym wdzięczny.
To chyba grasz raz na.miesiącGram od ponad miesiąca i pierwszy raz się z jakimś problemem spotkałem