>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Zarobiony na bayernie 3.30 u 19 jak podawałem
Dobranoc i pozdrawiam
to był bardzo cięzki mecz i nie powinien bayern wygrać ????
Gość strzelił gola jak go skurcze brały 1v5. ????
A gospodarze 12 strzałow na bramkę i prowadzili 1-0 w 60min

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
to był bardzo cięzki mecz i nie powinien bayern wygrać ????
Gość strzelił gola jak go skurcze brały 1v5. ????
A gospodarze 12 strzałow na bramkę i prowadzili 1-0 w 60min
DZIĘKI ALE NIE OGLĄDAŁEM bo mnie nie było ,ale liczy się wynik końcowy ,szczeście dopisało ,tylko Hokej mi Pozawalał ,ale jestem do przodu na tenisie kozlowie
DZiękuje i miłej nocki życzę

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Columbus 31&#39; ale sete zawalili hahahah
e: ja pierdziulam ale trwonią te setki :OOOOOO
polecam obejrzeć po meczu highlights
e2: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Over 207.5 @ 1.91 w Lakers. Krotka szybka analiza statystyk, takze nie potwierdzone przez Excela, ale zagram ???? Ktos wchodzi w to razem ze mna? zebym pozniej wiedzial na kogo zwalic ze nie weszlo:p
Stala stawka

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
ahh to Phoenix, nagle Nets jebli run 23:2.... mozna szalu dostac
U Ruska live Westbrook under 25,5 pkt @ 1,65 wydaje się być lokatą i ja w to wjeżdżam aż huczy :]
Pierwsza zasada NBA, nigdy nie stawiaj przeciwko RW #O jesli chodzi o statsy, bo Ci rzuci 30p triple double w twarz ???? zeszly sezon nauczyl

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Śmierdzi mi, że Suns tu jeszcze wrócą ale mówię to po cichu ????
Call me Mystic Mac ????
TJ Warren co za energia.

Otrzymane punkty reputacji: +5
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Suns pięknie po cichu dali zarobić. Odrobiłem Ligę Mistrzów. ????
U Ruska live Westbrook under 25,5 pkt @ 1,65 wydaje się być lokatą i ja w to wjeżdżam aż huczy :]
Bez jaj, miał 8 punktów na 3 minuty przed końcem połowy, gdzie już śmierdziało blowoutem. Bucks nie mieli siły, żeby nawiązać walkę z Thunder, bo ci byli lepsi pod każdym względem, mają po swojej stronie wszystko, czym Bucks mogli im zagrozić + jeszcze więcej jakości w ofensywie. Russ dołożył jeszcze 4 punkty do przerwy, ale po zmianie połów 0 punktów, w ogóle nie wiem czy rzut oddał. ???? Teraz już totalny blow, więc raczej nie wejdzie na parkiet, a nawet jeśli to nie będzie szarży na 14 punktów
Lokata ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Suns pięknie po cichu dali zarobić. Odrobiłem Ligę Mistrzów. ????

Bez jaj, miał 8 punktów na 3 minuty przed końcem połowy, gdzie już śmierdziało blowoutem. Bucks nie mieli siły, żeby nawiązać walkę z Thunder, bo ci byli lepsi pod każdym względem, mają po swojej stronie wszystko, czym Bucks mogli im zagrozić + jeszcze więcej jakości w ofensywie. Russ dołożył jeszcze 4 punkty do przerwy, ale po zmianie połów 0 punktów, w ogóle nie wiem czy rzut oddał. ???? Teraz już totalny blow, więc raczej nie wejdzie na parkiet, a nawet jeśli to nie będzie szarży na 14 punktów
Lokata ✅
gratuluje, teraz to są inni Thunders, pierwszą opcją w ofensywie jest Paul George, ale Russelll na PG bedzie robil rozpierdol caly sezon, bo to jest monster. Czy ktos lubi Melo czy nie, dodali Russowi do skladu sredniakow (beztralencia ofensywne jak Adams, Roberson) 2-och allstarow, jesli Westbrook zrozumie swoja role to oni moga byc zagrozeniem w PO dla moich Warriors, dla mnie to dwojka na zachodzie i najciekawszy zespol do ogladania w tym sezonie. Na wschodzie byliby dla mnie #1 seed, najlepsze jest to ze George jest lepszym fitem do RW niz Durant.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
gratuluje, teraz to są inni Thunders, pierwszą opcją w ofensywie jest Paul George, ale Russelll na PG bedzie robil rozpierdol caly sezon, bo to jest monster. Czy ktos lubi Melo czy nie, dodali Russowi do skladu sredniakow (beztralencia ofensywne jak Adams, Roberson) 2-och allstarow, jesli Westbrook zrozumie swoja role to oni moga byc zagrozeniem w PO dla moich Warriors, dla mnie to dwojka na zachodzie i najciekawszy zespol do ogladania w tym sezonie. Na wschodzie byliby dla mnie #1 seed.
Adams w dzisiejszej NBA i tak jest ponadprzeciętnym centrem, świetnie czuje się w picku i z takim gościem jak Westbrook u boku mogą kroić defensywę, zawsze to dodatkowa opcja w ataku. Linijka z dziś 17/11 to super cyfry. Dre to wiadomo defense, ale żeby gościa docenić, to trzeba oglądać takie mecze, jak ten dzisiejszy, gdzie zrobił naprawdę ogromną robotę w D, zwłaszcza w 1q (wtedy skupiałem się tylko na tym jednym meczu, więc widziałem wszystko jak na dłoni). Gdyby był w stanie dorzucać 2-3 trójki co noc to byłby nieocenionym rolesem dla każdej ekipy w NBA. No ale nie można mieć wszystkiego.
Russell już rozumie swoją rolę i to widać patrząc tylko i wyłącznie na boxscore - 47,9% z gry to jego dotychczas najlepszy procent w karierze. Dzięki wsparciu nie musi wszystkiego forsować i lepiej selekcjonuje rzuty. Oczywiście często będzie przejmować mecze, tak jak z Timberwolves, bo to wciąż jego drużyna i... on po prostu od tego tutaj jest. Jest all-starem, MVP i już dziś mogę powiedzieć, że przyszłym Hall-of-Famerem i, co by nie mówić, jednym z najbardziej clutch zawodników w tej lidze - co pokazał zeszły sezon. Nie zawsze wychodzi, ale bilans jest in plus, bo doprowadził OKC w zeszłym sezonie do 47 zwycięstw. A wszystkie staty i tak będą na miejscu, instant offense po zbiórce to ogromny atut i ogromne dobrodziejstwo posiadając takiego gościa jak Westbrook, niewykorzystywanie tego byłoby marnotrawstwem potencjału, a asysty - wiadomo, z jego przeglądem parkietu i takim wsparciem 10+ to gwarant. Już pisałem o tym w dziale - dla mnie Westbrook może być LeBronem, jakkolwiek to brzmi.
A co do wschodu to nie ma wątpliwości.

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Adams w dzisiejszej NBA i tak jest ponadprzeciętnym centrem, świetnie czuje się w picku i z takim gościem jak Westbrook u boku mogą kroić defensywę, zawsze to dodatkowa opcja w ataku. Linijka z dziś 17/11 to super cyfry. Dre to wiadomo defense, ale żeby gościa docenić, to trzeba oglądać takie mecze, jak ten dzisiejszy, gdzie zrobił naprawdę ogromną robotę w D, zwłaszcza w 1q (wtedy skupiałem się tylko na tym jednym meczu, więc widziałem wszystko jak na dłoni). Gdyby był w stanie dorzucać 2-3 trójki co noc to byłby nieocenionym rolesem dla każdej ekipy w NBA. No ale nie można mieć wszystkiego.
Russell już rozumie swoją rolę i to widać patrząc tylko i wyłącznie na boxscore - 47,9% z gry to jego dotychczas najlepszy procent w karierze. Dzięki wsparciu nie musi wszystkiego forsować i lepiej selekcjonuje rzuty. Oczywiście często będzie przejmować mecze, tak jak z Timberwolves, bo to wciąż jego drużyna i... on po prostu od tego tutaj jest. Jest all-starem, MVP i już dziś mogę powiedzieć, że przyszłym Hall-of-Famerem i, co by nie mówić, jednym z najbardziej clutch zawodników w tej lidze - co pokazał zeszły sezon. Nie zawsze wychodzi, ale bilans jest in plus, bo doprowadził OKC w zeszłym sezonie do 47 zwycięstw. A wszystkie staty i tak będą na miejscu, instant offense po zbiórce to ogromny atut i ogromne dobrodziejstwo posiadając takiego gościa jak Westbrook, niewykorzystywanie tego byłoby marnotrawstwem potencjału, a asysty - wiadomo, z jego przeglądem parkietu i takim wsparciem 10+ to gwarant. Już pisałem o tym w dziale - dla mnie Westbrook może być LeBronem, jakkolwiek to brzmi.
A co do wschodu to nie ma wątpliwości.
Zgadzam sie do wiekszosci, nie chce mi sie dyskutowac po pijaku, bo masz duzoi racji, ale ogladales zeszle Playoffs z Rockets?? Widziales nieudolnosc pomocnikow Russella? Roberson w PO moze sie na niewiele zdac, oprocz bycia fajnym plastrem, atak znaczy duzo wiecej w dzisiejszej NBA niz obrona, a Roberson rzuca tylko z czystych pozycji, sam pozycji sobie nie wykreuje, dlatego wlasnie przegrali 4:1, bo RW byl jedyna sluszną opcją w ataku... Obrona ok, ale granie 3 vs.5 w ataku to zawsze oznacza porazke w PO, poki co atak jest dobry bo masz 2-ga i 3-cią opcję z prawidzwgo zdarzenia, Russell ma pomocnikow porownywalnych na tamte czasy z Hardenem i Durantem, a i tak T-Wolves wygladaja lepiej poki co... wygrali x2.
Ale tez zbiorki to juz sobie darujmy, bo on wyrywa pilki kolegom z druzyny z rąk. ???? Bylby LeBronem gdyby mial 2-3 cale wiecej, no i LeBron ma wyższe boiskowe IQ, woli podać do niekrytego kolegi niz rzucać przez ręce, ale i tak nie było takiego kozaka nigdy na PG jak on (RW), to jest LeBron w wersji light, choc osobiscie wole perfekcjonistow jak Curry, bo kury nie da sie zatrzymać., Hard worker &gt; athleticism to sie zdarza rzadko, ale sie zdarza, tym wiekszy szacun. But If you don&#39;t like Westbrrok, you don&#39;t like NBA basketball. ???? Najwiekszy atleta wszechczasów w NBA. Gdyby Chamberlain zył powiedzialby to samo ???? Russell na kurwicy z powodzeniem krylby centrów... 1 on 1 defence jest naprawde dobry, ale w team defence czestro gubi swojego obronćę..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom