>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
No to Turczynki po win. Azerki jak wczoraj po pierwszym secie trochę siadły. Może i się skończyć 1-3 jak powinno być wczoraj z Holenderkami

spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
(15:01) &quot;Barcelona nie chce rozgrywać spotkania, ale Hiszpański Królewski Związek Piłki nożnej i władze La Liga twierdzą, że nie ma podstaw, aby przekładać mecz. Wygląda na to, że Katalończycy mogą przegrać walkowerem.&quot;
tvp sport

kuza45 121

kuza45

Użytkownik
Aktualizacja (15:06): Marca informuje, że piłkarze FC Barcelony są gotowi do rozegrania meczu. Podopieczni Ernesto Valverde przebywają w szatni, gdzie odbyli rozmowę ze szkoleniowcem. Dziennik zapewnia, że piłkarze chcą wziąć udział w tym spotkaniu, tak samo jak Las Palmas, które przekazało listę z wyjściowym składem.

wp76 911

wp76

Użytkownik
miałem napisać ale musiałem wyjść, że ja nigdy nie stawiam 3 lig, a już na pewno nie hiszpańskiej ????
Wpisałem ,że wale po tym kursie, ale nie zauważyłem, że ta Fuenlabrada nie weszła i ostatecznie tego nie pograłem.
Ale Midtlyjand już 3-0, Magdeburg 1-0. Mam nadzieje, że ktoś to wybrał z tej listy ????

spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
(15:19) Las Palmas podało wyjściową jedenastkę. Barcelona jeszcze tego nie zrobiła, ale według &quot;Mundo Deportivo&quot; spotkanie może zostać rozegrane bez udziału kibiców.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
A spróbuję over 0,5 HT w meczu Evertonu, 1,74 Uni. Mecz póki co niezły, a jeszcze prawie pół godziny gry.

Otrzymane punkty reputacji: +4
tobias 359

tobias

Użytkownik
W meczu Victoria Pilzno over 2,5 gola @1,7
Mecz na Camp Nou ma się odbyć wyczuwam nerwową atmosferę dlatego over 4,5kartki kurs 2,12.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom