>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
B 6,9K

brajan82

Użytkownik
W Katalonii trudna sytuacja. Chcieli odwołać mecz, ale federacja pogroziła. Bez bramek do przerwy. Jest jakaś szansa na gola dla gości czy x2??

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
W Katalonii trudna sytuacja. Chcieli odwołać mecz, ale federacja pogroziła. Bez bramek do przerwy. Jest jakaś szansa na gola dla gości czy x2??
Szansa już była, Las Palmas słupek w 42 minucie czy coś takiego. Ciężko powiedzieć jak mecz będzie wyglądać po przerwie, widać że gracze Barcelony są rozkojarzeni i oprócz strzału Messieg z wolnego nie mieli żadnej dobrej sytuacji

G 83

geo5

Użytkownik
Sytuacja w Katalonii napięta. Barca chciała odwołać mecz, federacja zagroziła karami. Grają bez publiczności podobno. Moze szansa na win las palmas jest.
Jest to całkiem możliwe , aby nie zaogniać sytuacji Barca może się podłożyć

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Mecz Barcy na razie nic ciekawego, zresztą dziwnie to wygląda przy pustych trybunach. Nigdy nie grałem underów, ale tu się chyba aż prosi o under 2,5, w Uni jest po 1,71. Las Palmas +1,5 po 2,06, ale tu już widzę ryzyko spore mimo wszystko. Takie luźne przemyślenia, sam tego nie gram.

spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Sytuacja w Katalonii napięta. Barca chciała odwołać mecz, federacja zagroziła karami. Grają bez publiczności podobno. Moze szansa na win las palmas jest.
to wszystko wiem. Pytanie było raczej retoryczne...
mecz oglądam, przez te pieprzone referendum sie odechciało im grac w piłkę

typer36 456

typer36

Użytkownik
Sędziowanie w naszej lidze to jest skandal. Górnik grał padakę straszną i dostał prezent od sędziego. Mowy o karnym nie było, gały miał wlepione w akcję więc nie wiem jak on wytłumaczy swoją decyzję

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom