Witthoeft 2 set @2.1
Agusia wszystko na tacy miala , ale chyba myslala ze szwabka na korcie sie położy i odda do końca.
krecz = zwrot
Oczywiście,że pograłem.Weszło ładnie choć tak jak mówisz przed 4Q nie było co zbierać,a tu taki surprise ;-)Pograles?
Niesamowite, Hokaiddo odrobilo 18pkt w 4 kwarcie w wygrało.
Kursu już nawet na chwilę na mecz nie było ????
https://scontent.fwaw5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22046872_10155776501318615_4765005553860388856_n.png?oh=875df43461b81d874125c5d611b4d0ad&oe=5A52FBD7GKS II Bełchatów @ 2.55 iforbet
Ostatnio spady z II ligi i kurs @6.17 izzi wszedł, dziś myślę, że będzie tak samo. Z pierwszej drużyny zeszli Lenarcik, Bociek, Garuch, Ciarkowski, Flaszka, a są to zawodnicy którzy mają już doświadczenie 2 ligowe, a nawet wyższe. Polecam.
Mecz o 12.
to było dziwne napisałem ze krecz bo myślałem ze coś ją boli najpierw naciagała sobie nogi potem na przerwie płakała a teraz gra i wygrywa.... no zobaczymy co dalejchyba następny krecz Cornet ....
Nie neguję typu, ale z własnego doświadczenia wiem, że granie w taki sposób jest często mylące i kończy się minusami Też miałem czasem tak, że chciałem pograć na over 2,5 ale padała bramka i kusiłem się na over 3,5 po prawie identycznym kursie i końcowy wynik 2:1 np. Teraz w parę minut strzelili 3 bramki, ale niekoniecznie w całym meczu musi być taka strzelanina, choć oczywiście może Taka mała dygresja tylko ????w meczu pilzno powyzej 6,5 gola @2
Teplice strzeliły gola, więc czemu ?Plzno u21 over 1,5 gola w HT @1.80
gruby plus, pewniaczek musieli w koncu strzelic, juz wczesniej mieli dobra okazjeKrasnodar U21 3.gol @1,85 grubo
plus no i mialem racje, remisgruby plus, pewniaczek musieli w koncu strzelic, juz wczesniej mieli dobra okazje
Krasnodar u21 strzelil gola w ostatnich 24 meczach takze tego..
na ostatnie 15 spotkan przegrali tylko 1, są w dobrej formie, graja dobrze na wyjazdach
Tula to sredniaki/slabiaki, ostatnie 3 mecze przegrane, mozna remis probowac za mala stawke
To odrabianie przez Hokaido kosztowalo mnie ponad 1k,... nie spodziewalem sie takiego obrotu sytuacjiPograles?
Niesamowite, Hokaiddo odrobilo 18pkt w 4 kwarcie w wygrało.
Kursu już nawet na chwilę na mecz nie było ????
W Japoni tak się często dzieję,wygrywają na zmianę,mecze są Sobota-Niedziela.To odrabianie przez Hokaido kosztowalo mnie ponad 1k,... nie spodziewalem sie takiego obrotu sytuacji