>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hokej NIAGARA 1-1 jest szansa na 4,5 który typ podwoiłem ostro
Szkoda tenisa mi zverev zawalił po 1.29 nr 1 był rozstawiony w turnieju ,kurde ta Canadyjska jest do kitu QMJHL Liga już więcej jej nie zagram ,jedynie tylko 1 mecz na gole bo to niema sensu jak widać ,Floorbala mma po kursie 3 ponad ale niewiem czy wejdzie mają 1 wygraną i u siebie grają
Orebro - Sirius 1 3.09 1 wygrana sirus 2 porazki ,warto zaryzykowac nawet zw meczu ja tego niemma narazie o 13 startują Szwedzka Liga Floorbal
Na 1x bet jest ten typ +1,5 1.85 to się wydaje dobry typek ,nie powinni przegrać 2

jozzy22 700K

jozzy22

Użytkownik
Myślę,że to może być dobry pomysł. Oglądałeś ten mecz,wiesz którzy amerykanie grali,bo składy mam,ale kto grał to już na telefonie ciężko mi szukać?
o tej porze już spałem tak więc nie miałem możliwości oglądać

U 0

Gość
Mój hokej cieniutko Hamilton 0-0 coś czuje ż ebęde w plecy strasznie ,to już zaprzestaje Typków ,bo niechcem żeby przegrywali Użytkownicy tego portalu na moich typach ,ale poczekam jeszcze do końca jak nie wejdzie to wale Whl 2 mecze coś wybiore na 3 jakieś w miarę ako moż ebyć koło 1.50 ,muszę się skupić bardzo ,bo coś nie idzie mi ,a niechcę zawodzić innych

U 0

Gość
3:00 Prince Albert Raiders - Medicine Hat Tigers over 4,5 1.22
3:05 Saskatoon Blades - Calgary Hitmen over 4,5 1.25
ako-1.52
I MI STARCZY CHCIAŁEŚ HAJS AKO 1.50 TO JUŻ CI ZROBIŁEM
MUSI WEJŚĆ SPOKOJNIE PO ANALIZACJI

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Mój hokej cieniutko Hamilton 0-0 coś czuje ż ebęde w plecy strasznie ,to już zaprzestaje Typków ,bo niechcem żeby przegrywali Użytkownicy tego portalu na moich typach ,ale poczekam jeszcze do końca jak nie wejdzie to wale Whl 2 mecze coś wybiore na 3 jakieś w miarę ako moż ebyć koło 1.50 ,muszę się skupić bardzo ,bo coś nie idzie mi ,a niechcę zawodzić innych
Tomcio Ty samymi tekstami nas nie zawodzisz. wiec dzialaj dalej jak dzialasz, kazdy dzieki Tobie bedzie mial banana na twarzy do poki bedziesz jaki jestes.

U 0

Gość
Dzięki ale niema co się oszukiwać jestem cieńki jak widać ,o 2:30 wystawiam w temacie mój hokej z Whl za ostatnie szylingi ,co będzie to będzie i czekam do 5 na te mecze ,jeszcze łykne se kickera energetyka żeby dobrze móc dać typki i iść spać z minimalnym zyskiem
Pozdrawiam jak nie wejdzie to nie będe zawodził innych mymi typami
Ini są lepsi odemnie jak np Tomek szpec od koszykówki dużych kursów
Ja jadę tylko na Overkach w hokeju i nieraz na wygrane zagram
Czekam na 3 dwa moje meczyki startują ,ostatnie na dzisiaj ???? :oops:

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Dzięki ale niema co się oszukiwać jestem cieńki jak widać ,o 2:30 wystawiam w temacie mój hokej z Whl za ostatnie szylingi ,co będzie to będzie i czekam do 5 na te mecze ,jeszcze łykne se kickera energetyka żeby dobrze móc dać typki i iść spać z minimalnym zyskiem
Pozdrawiam jak nie wejdzie to nie będe zawodził innych mymi typami
Ini są lepsi odemnie jak np Tomek szpec od koszykówki dużych kursów
Ja jadę tylko na Overkach w hokeju i nieraz na wygrane zagram
Czekam na 3 dwa moje meczyki startują ,ostatnie na dzisiaj ???? :oops:
heh Tomek jest majster ja przy nim jestem pikus zgadzam sie, a Ty chociaz szczery jestes co do siebie ale i tak fajnie sie was czyta

U 0

Gość
Ja pisze jak jest nie oszukuje wcale ,nawet umiem sam się określić jaki jestem ,bo inni to cieżko jest im to powiedzieć ,każdy uwarza sie za super ,a ja jestem inny i umiem się przyznać do błędu ,który zrobie,albo zły typ Podam niestety ,czekam na 3 trzy typki w grze i 2 za ostatnie diengi ,zaryzykowałem co mi tam szkodzi ,a może akurat sie odwróci pech odemnie :confused:

U 0

Gość
Ja nie pisałem do ciebie ,a ty się od razu wnerwjasz
Już nic nie piszę Miłej nocki życzę i Niedzieli
Pozdrawiam Wszystkim i natym zakończe Wszystko
Sporo wygranych życzę Tomku i innym Użytkownikom
Ja podawałem złe typki ostatnio ,i kto grał zemną był do tyłu jak ja teraz jestem
Dziękuję za rozmowe z Wszystkimi Użytkownikami
Miło było pogadać o meczykach i Dziękuję zato
Powodzenia wszystkim i dużo wygranych na tenisie życzę ???? :cool:

U 0

Gość
3:00 Prince Albert Raiders - Medicine Hat Tigers over 4,5 1.22
3:05 Saskatoon Blades - Calgary Hitmen over 4,5 1.25
ako-1.52
I MI STARCZY CHCIAŁEŚ HAJS AKO 1.50 TO JUŻ CI ZROBIŁEM
MUSI WEJŚĆ SPOKOJNIE PO ANALIZACJI
✅ wreście nadrobiłem sporo tym typem jestem mega szcześliwy że ostatnia kasa weszła ???? ???? :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom