o tej porze już spałem tak więc nie miałem możliwości oglądaćMyślę,że to może być dobry pomysł. Oglądałeś ten mecz,wiesz którzy amerykanie grali,bo składy mam,ale kto grał to już na telefonie ciężko mi szukać?
Tomcio Ty samymi tekstami nas nie zawodzisz. wiec dzialaj dalej jak dzialasz, kazdy dzieki Tobie bedzie mial banana na twarzy do poki bedziesz jaki jestes.Mój hokej cieniutko Hamilton 0-0 coś czuje ż ebęde w plecy strasznie ,to już zaprzestaje Typków ,bo niechcem żeby przegrywali Użytkownicy tego portalu na moich typach ,ale poczekam jeszcze do końca jak nie wejdzie to wale Whl 2 mecze coś wybiore na 3 jakieś w miarę ako moż ebyć koło 1.50 ,muszę się skupić bardzo ,bo coś nie idzie mi ,a niechcę zawodzić innych
ee to juz wole BartyVickery to ja biere po 1.80
heh Tomek jest majster ja przy nim jestem pikus zgadzam sie, a Ty chociaz szczery jestes co do siebie ale i tak fajnie sie was czytaDzięki ale niema co się oszukiwać jestem cieńki jak widać ,o 2:30 wystawiam w temacie mój hokej z Whl za ostatnie szylingi ,co będzie to będzie i czekam do 5 na te mecze ,jeszcze łykne se kickera energetyka żeby dobrze móc dać typki i iść spać z minimalnym zyskiem
Pozdrawiam jak nie wejdzie to nie będe zawodził innych mymi typami
Ini są lepsi odemnie jak np Tomek szpec od koszykówki dużych kursów
Ja jadę tylko na Overkach w hokeju i nieraz na wygrane zagram
Czekam na 3 dwa moje meczyki startują ,ostatnie na dzisiaj ????
piłka nożna Argentyna
Argentinos Jrs - Racing Club
Typ: Racing under 0.5 gola Kurs: 1.65
aktualnie przerwa 0:0
Racing póki co statystuje
tu niestetyNBA
Golden State - Denver
Typ: 1(-2.5) 1Q Kurs: 1.80
powinni wnet zaczynać
Nie wiem co tam się do końca działo, chyba Golubić jakiś medical bo w 3 secie 3-1 -> 3-6 ważne że dograne do końca iVickery to ja biere po 1.80
wreście nadrobiłem sporo tym typem jestem mega szcześliwy że ostatnia kasa weszła ???? ????3:00 Prince Albert Raiders - Medicine Hat Tigers over 4,5 1.22
3:05 Saskatoon Blades - Calgary Hitmen over 4,5 1.25
ako-1.52
I MI STARCZY CHCIAŁEŚ HAJS AKO 1.50 TO JUŻ CI ZROBIŁEM
MUSI WEJŚĆ SPOKOJNIE PO ANALIZACJI