D
0
dutra
Gość
Dramat ten mecz, na serwisie szczególnie
Brayden Schnur 1 set @1.90
no ladnie zagrali na 0-0 , gospodarze nie wygrali ... ale z takich meczow trzeba wyciagac wnioski - dzis bylo szczegolnie malo spotkan z pilki noznej , poszla masowka na serie B wloska ???? a buki przejely meczŻałosna jest ta Włoska piłka.Grac 90 min z haczykiem i bez gola?.
Ps.Nigdy więcej nie postawie na makaronskie drużyny.
Webster fatalnie dzis ???? 9% checkouty a srednia lotek 77 lipa straszna tak nie da sie wygracDarts. World Grand Prix. Dublin. Matches of 3 sets.
Webster M. - North R 1 1.53
Wright P. - Bunting S. 1 1.27
ako-1.94
Taki darts odemnie 1 nie bardzo pewny ,ale dałem ,zobaczymy co będzie
co za palant tyle szan i nic nie wykorzystać ????Darts. World Grand Prix. Dublin. Matches of 3 sets.
Webster M. - North R 1 1.53
Wright P. - Bunting S. 1 1.27
ako-1.94
Taki darts odemnie 1 nie bardzo pewny ,ale dałem ,zobaczymy co będzie
Hokej jakis na noc? Wright swoj mecz za chwile ogarnieco za palant tyle szan i nic nie wykorzystać ????
Na Hokeju odbije ich niema co już nic nie podaje bo to są kpiny ,normalnie
Przepraszam ,ale jestem wnerwiony strasznie
Hokeje będą umnie w temacie na lm zrobioną
Więcej nie pisze bo ja się nieznam na tym jak widać
Przepraszam ????
Szkoda gadać co zrobił miał mieć po 1-1 w 1 secie i nie skończył parodja to co on wyrabiałWebster fatalnie dzis ???? 9% checkouty a srednia lotek 77 lipa straszna tak nie da sie wygrac
A w tej formule do 3 legow i 2 wygranych setow mecz szybko moze sie spod kontroli wymknac wiec jest to ryzykownr
Masz racje zapraszam do mego tematu po Hokeja ,może coś wybierzecieA w tej formule do 3 legow i 2 wygranych setow mecz szybko moze sie spod kontroli wymknac wiec jest to ryzykownr
24 -19Washington Wizards - Guangzhou Long Lions 2nd quarter 1T Handicap(-9.5) 1.84
Takie cośpograłem na Live