>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
wczoraj dobra jazda jak MVG polecial po 1.05 z Hendersonem, przynajmniej klase pokazal nie tak jak ta reszta burakow, kto ogladal to wie
Mi sie akurat podobało że Big John wygrał, lubię oglądać tego zawodnika a przynajmniej zawsze to cos innego niż zwycięstwa czołówki

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Mi sie akurat podobało że Big John wygrał, lubię oglądać tego zawodnika a przynajmniej zawsze to cos innego niż zwycięstwa czołówki
mial duzo szczescia fajnie, ze wygral bo sam mu kibicowalem ale jak widzialem w trakcie meczu zachowanie tego angola to mi sie scyzoryk w kieszni otwieral, nie zawsze masz publike po swojej stronie no ale nie jestes w knajpie
chyba Levis mu bylo,prawie jak te dzinsy ???? w w o

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
ja dalej podtrzymuje swoje zdanie ze w następnych kolejkach grać przeciw nim bo oni to są faworyci według bukow o zobacz co grają z ostatnia drużyna totalna klęska rzuca może 60 pktow. Tez liczyłem ze zaczną cos grać szczęśliwie wyszedł mi hand na 2 kwarcie ale to był pojedynek dwóch bardzo słabych drużyn bardzo dużo strat przy niskim procencie gry , jak by grali z jakimś średniakami by nie mieli czego szukać a tak mecz był 50 na 50. Gratuluje tobe udanego typu
Monaco wygrywa 3pkt. Start 4 kwarta[/QUOTE

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
musze jednak przyznac, myslalem, ze Lewis wezmie ten mecz co jak co ale na dublach wydawal sie byc pewniejszy a to co zrobili chyba w pierwszym czy drugim lego to jazda niesamowita, finalnie pogralem na czosnka i jakos to poszlo.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
zaklady to i tak w pewnym sensie ruletka i nikt mi nie powie, ze jest inaczej, chyba ze wyczaisz jakas petarde raz na jakis czas, ale zakladow nie gra sie raz na jakis czas.
Dlatego na zakładach ogólnie nie sposób &quot; zarabiać na stałe &quot; . To droga zabawa na krótkę metę ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom