>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
ITF Sharm El Sheikh- final kobit
Pribylova vs Samir kurs 2.0 pocz. zaczynaja...
Bet365
Pribylova gra bardzo dobrze. 3 mecze wygrala 2-0 a z Vaidya 2-1 jednak to Samir idzie jak burza w pierwszych 3 meczach oddala rywalka 3 gemy. Wczoraj się już troszkę pomeczyla. Przegrała pierwszego seta 2-6 z będąca ostatnio &quot;w gazie&quot; Mihalikova, lecz potem wygrała 7-6 6-4. Samir 2 lata temu zagrala tu w finale.

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Tottenham @ 2.20 , Ja się tu spodziewałem kursu 1.80 max.
Biore ten mecz bez zastanowienia. Czy słusznie myśle,dowiemy się za dwie godziny.
Dyscyplina:⚽Piłka Nożna - Polska I liga⚽
Godzina: 17:45
Spotkanie: GKS Katowice - Ruch Chorzów
Typ: GKS Katowice wygra i obie strzelą ⚽
Kurs: 3.45
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Witam, zapraszam na bardzo ciekawe derbowe spotkanie (po 14latach) na śląsku gdzie zmierzą się dwaj rywala &quot;zza miedzy&quot; którzy się nienawidzą.
GKS Katowice to jak juz nie raz pisałem coroczny kandydat do awansu,niestety piłkarsko im to nie idzie,Ruch Chorzów jest to klub który spadł z ekstraklasy i tylko tak sobie gra na zapleczu,osobiście według mnie to jest trup który i tak zaraz padnie.
GieKSa obecnie złapała dobrą forme ,punktowali w 4 ostatnich meczach gdzie 3 wygrali i 1 zremisowali. W Zespole gospodarzy dobre noty zbiera Klemenz,Pliza,Mączyński i Nowak. Reszta na prawde solidnie,czyżby wreszcie to zaczęło funkcjonowac ?
Chorzowscy piłkarze zajmują ostatnie miejsce w tabeli, w siedmiu meczach wyjazdowych przegrali sześć razy. Ostatnio przełamali się i wygrali z Rakowem Częstochowa 1:0. Jednak w niedzielne popołudnie z pewnością tabela nie będzie miała żadnego znaczenia. Obie drużyny z pewnością podejdą do historycznego, derbowego widowiska z ogromnym zaangażowaniem i będą walczyć przy Bukowej do upadłego.
W 52 dotychczasowych potyczkach ligowych GKS górą był piętnastokrotnie, dwadzieścia cztery razy dochodziło do podziału punktów. Gracze z ul. Cichej cieszyli się natomiast ze zwycięstwa trzynastokrotnie. Na korzyść katowickiej ekipy przemawia też fakt, że przy Bukowej nie oddała zwycięstwa „Niebieskim” od sezonu 1998/1999.
GKS często traci bramki,dziś Ruch swoją walecznością powinien coś wcisnąć ,natomiast gospodarze maja bez wątpienia lepszych piłkarzy,dziś nie moga sobie pozwolic na strate punktów i myśle że wygrają minimum 3:1

Powodzenia!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom