W Chinach wszystko od murznow zależy...Właśnie widzę że nigdzie tego nie ma heh...
No a tam myślę że dalej będą ciśli win gospodarzy... 12/12 meczy tak było, tak wiem wiem kiedyś taka (passa / współpraca / fart, niepotrzebne skreślić ) się skończy no ale jak to fajnie wygląda ???? ???? ????
Po eurolidze,faworyci czesto pprzegrywają taka dygresja.Zaczynamy:
Baskonia pierwsza 60 punktow 1,75
Do tej pory 1 trójka na 15. Czas sie poprawićPo eurolidze,faworyci czesto pprzegrywają taka dygresja.
znojmo over 0,5 - kurs 2
omg Ale jestem Janusz...xD postawiłem na 1 omyłkowo po 2.10 zamknołem ze stratą (sporą) stawiając na 2 po 1.75 a Ci zjadl do bazy i dostaja runa kilku punktow... i juz kurs pod 3 ????Torun,kosz
2,20
To lipa,po 2,10 Rose to juz mogles zostawic,chociaz poczekać...latwo sie mowi.omg Ale jestem Janusz...xD postawiłem na 1 omyłkowo po 2.10 zamknołem ze stratą (sporą) stawiając na 2 po 1.75 a Ci zjadl do bazy i dostaja runa kilku punktow... i juz kurs pod 3 ????
może ogarna w ostatniej tercji tak jak kiedys i wygraja chociaz bo dramat...
good luck sobie i Tobie.
nie poprawili skutecznosci a do tego przegrana walka na tablicach ????Zaczynamy:
Baskonia pierwsza 60 punktow 1,75
Oglądam ten mecz i raczej to było mało możliwe, bo mieli do 3 bramki przynajmniej z 5 celnych strzałówczy mozna wiezyc statystykom meczu w milenium? Hobro 3 gole zdobyte a w statystykach 2 celne strzały wtf?
Hobro IK - Nordsjaelland over 5,5 @3,9
Villarreal CF - Las Palmas UD ilosc rr under 14,5 @2,4