>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Tomek siema
Massz coś na kobietki albo na euroligę Barsa powinna wygrać ,bo chce zagrać za sporo
Już kilka kuponików zagrałem na 14 i 14:30 sam Hokej

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Po 1.001 ???? nie gralem nic w tym meczu ale po prostu przy takiej roznicy klas zawodnikow i z takiego stanu 5:1 w drugim secie nie pamietam chyba u facetow takiego spotkania zeby gosc przegral chyba ze skreczuje thompson
Thompson to parodysta jak każdy gracz z antypodów (Kyrgios, Tomić) także wszystko możliwe w jego meczach.

U 0

Gość
Takie live spróbuję ,może się uda
Hokej
CHH Txuri Urdin - DVTK M iskolci JJSE -2,5 2 1.84
CHH Txuri Urdin - DVTK Miskolci JJSE over 2,5 2 tercja 1.30

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Thompson to parodysta jak każdy gracz z antypodów (Kyrgios, Tomić) także wszystko możliwe w jego meczach.
Ok parodysta ale przeciez gosc jak chce to moze grac jak.rowny np z Murrayem . Ale to jest ewidentne ze facet doprowadza do wyniku 5:1 w drugim.secie i potem chce z premedytacja przegrac mecz. Trzeba odroznic to.od tego ze chcesz wygrac ale.pajacujesz i Ci nie wychodzi.i.sie obrazasz jak.widac to u Kyrgiosa

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tomek siema
Massz coś na kobietki albo na euroligę Barsa powinna wygrać ,bo chce zagrać za sporo
Już kilka kuponików zagrałem na 14 i 14:30 sam Hokej
Uwazaj,bo Zvezda u siebie jest bardzo mocna,wbrew pozorom, moze byc ciężko,ja bym tu duzych kwot nie inwestowal.
Na eurolige podam pozniej.
Teraz Meralco,za drobne 2,25.

U 0

Gość
Dziękuje to odpuszcze Barcelone ,dzięki za Info
Kupie ci jakieś piwko ???? ???? :cool:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ja pogralem thompson @ 2.94, dam mu szanse:p chociaz ustawki w tenisie ostatnio to masakra
4:6....⛔ ⛔ ⛔ Hehe jaka ustawka a buki pewnie nic nie ujawnia ani nie przekaza ATP ani interpolowi. w 2006 z Dolgopolovem chyba to byl show, i tam widac buki musieli duzo stracic to odrazu zrobili ze ustawiane. Tutaj nie bedzie nic:p

Perth 89:84...⛔ ⛔ ⛔ Dali sobie rzucic ost 3 na koniec. Zly poczatek dnia, 2 stawki na minus.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Thompson perfidna ustawka zaraz sie szykuje.
Gra z gosciem 700 ranking , wynik 1:0 5:1 , ponad 80% pierwsze podanie wygrane, kursy w polowie seta byly 1.001 i nagle sie lamie jak zapalka. Obecnie 5:6 .
Stawiam na amatora @7. Kurs juz spadl na leb i szyje ale co sie dziwic.
Moze byc ciekawie
✅
[email protected]
Swoj trafil na swojego. Ii jeden i drugi moze przegrac seta z 5:0 40:0. Fognini lepiej gra , sock strzelba , ktora sie zacina

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom