Dobrze wiedzieć, faktycznie trochę ludu jeszcze jest. Dwa dni się kręciłem po forum w poszukiwaniu typów i w końcu sam musiałem coś zapodać...oby siadło ????Jeszcze paru zostalo ???? Np Fonfe.
A co do mnie to: Z Excelem jak z Elvisem, wiecznie zywy ????
gsw houston linia 229 w 5Dimes...Zaprawde zaprawde powiadam, ze spadnie do meczu do 228.5... ????
A widziałes jej niedzielny finał ze Strycovą, co ona tam grała? A to było raptem dwa dni temu...Rybarikova nie jest zadnym ogorkiem. Dzisiaj jest lepsza i sharapova w wielu sytuacjach ratuje sie serwisem tylko bo bylaby szybko poskladana. Oby tak trzymala dalej jeczydupe i bedzie latwa kasa
Przeciez to pussy najwyzszego sortu, taka najwyzsza polka w tej kategorii, jak Real Madryt w pilke. Wyszedl jej Wimbledon to zlapala troche pewnosci siebie, teraz tylko czekac jak zanotuje zjazd, moze juz nie w tym roku, ale w nastepnym sto pro.Rybarikova nie jest zadnym ogorkiem. Dzisiaj jest lepsza i sharapova w wielu sytuacjach ratuje sie serwisem tylko bo bylaby szybko poskladana. Oby tak trzymala dalej jeczydupe i bedzie latwa kasa
4:2Penarol u19 @ 2.38
Congratulation! ????łatwo tak jak miało być ????
"Jesli".Rybarikova nic wielkiego nie gra, Maria każdą piłkę wali z całej siły i na dodatek połowę psuje. Jeden przykład;
kort wolny, a ona z całej siły ładuje piłkę w siatkę ????
Jeżeli ograniczy ilość niewymuszonych błędów to wygra na luzie