>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
higgins dziś sprzedaje mecz. od dawna było wiadomo że gość kiedyś dostał w łapę za oddanie meczu ale nikt nic z tym nie zrobił (mimo nagrania na którym widać jak się na to godzi). dziś robi wszystko żeby nie wygrać kto ogląda ten ten mecz wie o co chodzi, odstawne które staja się &quot;wystawnymi&quot; budowanie dużych breajków i oddawanie frejma prostymi bilami.
pobieram Slessora @ 1,95 póki jest jeszcze okazja. takie małe ochłapy bo ci którzy mieli zarobić to wiedzieli o tym przed meczem

Otrzymane punkty reputacji: +5
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No to teraz próbujemy w 2 stronę. Wynik meczu w 80 min -Verona 1,72
✅✅✅
6 z rzędu typ z kursem ~1.8 na ✅
Dlatego nie polecam grać już ze mną bo w końcu musi być słabo.
Chociaż patrząc po przyroście reputy to chyba i tak nikt nie gra xD

Otrzymane punkty reputacji: +5
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Siemandero!
co gdzie i jak gramy?
p.s. Wlasnie widze ze linia na gsw houston spadla z 232 na 230.5, do meczu powinno sie zakrecic 239.5, chociaz tak naprawde powinno byc 228.5, ale to tylko moja opinia.
Na rano ktos cos jakis kosz? Tomek80, korea jakies przemyslenia?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dosc ryzkownie ale ze nie ma nic, to under 156.5 w EAC( philipiny Ncaa) kurs 1.83...narazie 2ga kwarta i 25:21 za poltorej stawki w 5Dimes. Trzeba odrobic nieudany tenis.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dosc ryzkownie ale ze nie ma nic, to under 156.5 w EAC( philipiny Ncaa) kurs 1.83...narazie 2ga kwarta i 25:21 za poltorej stawki w 5Dimes. Trzeba odrobic nieudany tenis.
Juz rozliczam na minus na 7 min do konca. W 1szej polowie jaka bida.w 2giej polowie trojka za trojka ???? Filipiny to jednak kraj,ustawek. Bida z nedza pewnie to za sprzedany mecz zrobia wszystko:p

R 367

romeo12345

Użytkownik
Nie koniecznie sprzedany. Ostatnio zagrałem parę underow w kosza po pierwszej polowie i wszystko na minus. Wszedzie w trzeciej kwarcie rzucali prawie tyle co w całej pierwszej połowie. Ja narazie odpuściłem kosza.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Za firanki pograne na debel toa cos tam, i weszlo ale ledwo, z 9:6 zrobilo sie 9:8, i przy swoim serwisie jeszcze blad...malo brakowalo a bylby df i 9:9...
nie no kosz jest super, ale poprostu nie Filipiny. Jesli juz to grac wysoki kurs i jak tylko na live sa odwrotne kursy to odrazu kontrowac i nie czekac na koniec meczu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom