Nie rozumiem.We wtorek już rusza sezon, także to nie będzie preseason już.Spoiler Alert.....linia 232 w meczu gsw vs Houston.....w preseason? trzeba lapac poki nie spadnie bo to chyba jakies nieporozumienie...do wtorku spadnie do 228 pewnie
GSW nie będzie bronić, Houston nie broni z definicji 130-110 w zasięgu IMOtomek , a no fakt, wczesniej zaczynaja czy mi sie wydaje. Tak czy inaczej linia 232 jest i tak sa wysoka na 1szy rzut oka. Ja juz pogralem under.
Na moje linia jest zawyzona i do meczu spadnie do 228.5 i nawet to bedzie za duzo. Tak czy inaczej ja juz pogralem ????GSW nie będzie bronić, Houston nie broni z definicji 130-110 w zasięgu IMO
nie idz , nie jestes cienki , dobrze ci idzie, moze strzelą twoi ????????Cortinias odwala i Rive ????
Miłej nocki życzę i udanego tygodnia czyli od Poniedziałku
Pozdrawiam Wszystkich i znikam już ,bo jestem cieńki jak widać
Trzymajcie się i dużo wygranych życzę wszystkim
Dziękuje wszystkim ???? ????
Niestety ale co tam się działo, Giovinco wywalczył karny w ostatniej minucie, strzelił w słupek ale powtórzyli karny i jeszcze raz w słupek ???? ???? ???? kto chce niech sobie później zobaczy ????Toronto - Montreal over 1,5 ht @1,60. Oglądam, sporo tam się dzieje, zmarnowana setka gości. Otwarty fajny mecz.
2 gole - 1polowaDyscyplina: Piłka Nożna - Ekwador
Godzina: 23:00
Spotkanie: Clan Juvenil vs Emelec
Typ: 1 połowa --> over 1,25 goli
Kurs: 1,92
Po pierwsze graja na terenie neutralnym .Dodatkowo na tym meczu ma byc duzo kibicow gosci , bo nie jest to daleka podroz.
Emelec to zespol bardzo dobry . Ze slabszymi zespolami lubi zaatakowac w 1 polowie , a potem odpuszcza bardzo czesto.
Clan Juvenil powoli mysli juz o grze w Serie B.W tym meczu w druznie Juveniu ma zagrac duzo mlodziezy, bo z klubu odeszli zawodnicy doswiadczeni = Omar Andrade, José Ramírez, Bonard Santiago Garcia Street, Víctor Macías, Santiago Mallitasig Cristian Gaete.Mlodzi zawodnicy , nieograni - pierwsze minuty meczu , bez swoich kibicow - to na pewno na wplyw. Do tego Clan Juvenil dla mnie zawsze byl takim ''jezdzcem bez glowy'' .Slabi w obronie .Ogladalem ich mecz np. z Barceloną - defensywa sie nie przejmuja , tylko atak , atak, a jeszcze dzis mlodzi w obronie ... .Inny przyklad to mecz z LD Quito. Bez podstawowych obroncow - 0-5 ( 3 bramki w 1 polowie) , za tydzien rewanz w najlepszym zestawieniu i 0-0.
W meczach ClaN Juvenilu przewaznie pada over 1,5 goli w 1 polowie. Ostatnie dwa mecze Emelecu under 1,5 goli ,ale grali przeciwko dobrej defensywie. Dzis powinni postrzelac , moze cos straca.
Rive overRive plate over 2,5 1.74
Cortinias over 1,5 1.47
Ten 1 powinien wpaść z Brazyli cieżko
overyDep. O'Higgins - Audax Italiano over 1,5 1.25
Over 2,5 1.85