Bo w 7 ostatnich minut strzelili trzy bramki i z 0-3 zrobiło się 3-3 ale żadnego karnego nie trafili i przegrali 0-2.Kliknij w mecz na livescore to Ci się okienko otworzy i sprawdzisz co i jak...Tyle lat grasz a jeszcze do tego nie doszedłeś....wow..Chyba oglądasz inny mecz, bo Ja widzę remis.
Lider przegrywa z ostatnia drużyną 0-3 na 7 min przed końcem w ogóle nie atakując, nie oddając strzałów, nawet przy przewagach.Napisałem,że moim zdaniem mecz robiony. Mieli przegrać i przegrali, proste. Śledz i wyciągaj wnioski a nie tępo w livescory patrzysz i czas tracisz..Doszedłem do tego, że czeka się na końcowy wynik a nie na pisanie, że przegrali, jak jeszcze grają.
1 set Dąbrowa 1,8
czerwo dla Xanthi, to musi wejscAEK x2 1,85
Co się z tym forum porobiło...nie dziwię się,że wszystkie koty stad pouciekały i siedzą moneciarze śledzący livescory...Ech kiedyś to można tu było przeczytać coś ciekawego, było kilku fachowców a teraz dramat...Powodzenia w śledzeniu livescorów...Nie tak tępo, bo potrafię rozróżnić mecz zakończony od meczu który się jeszcze nie zakończył a jak widać niektóre ślepe kury mają z tym problem.
CSKA 31 strzałów i nic nie wpadło...AEL - Pafos over 0.5
CSKA - Pirin over 0.5
ako: 2.25
Na 31 sekund przed końcem przegrywali -4 i stream padł. Wrócił w momencie, gdy na zegarze było 8 sekund, -2 i Rochestie biegnący na pusty kosz odgrywający do Feldeina.Crvena -2,5 @ 1,81
AEK x2 1,85