cuadrado12
Użytkownik
Lech DNB
@2.20 bet563
@2.20 bet563
Dawaj lepsze kursy ????
Niestety za dużo błędów serwisowych po stronie Czarnych, Zaliński i Fornal poniżej oczekiwańCzarni Radom zdecydowanie lepiej od połowy 2 seta nękają zagrywką Kielczan, jeżeli utrzymają w 3 i 4 secie dobry serwis i poprawne przyjęcie biorą to za 3pkt. w unibecie kurs 1.8 na Czarnych handi setowe -1,5
No pograłem... ale Kalju czerwo ;(Kalju - Infonet 1 @2,4
Kalju over 1,5 bramki @1,94
Śmierdzi na kilometr. Już parę razy połamali w swojej historii, a Infonet chyba dorabia na końcówce sezonu patrząc na ich dwa ostatnie spotkania. Nie wiadomo, gdzie lepsze jaja, czy dostać trójkę od jakichś rumunów w drugiej połowie co pre @9 stali czy od Levadii w 2 minuty.
Szybkie czerwo u gospodarzy, to jak grają po jednym mniej to jeszcze ładuje się w over 2,5 @2,00Kalju - Infonet 1 @2,4
Kalju over 1,5 bramki @1,94
Śmierdzi na kilometr. Już parę razy połamali w swojej historii, a Infonet chyba dorabia na końcówce sezonu patrząc na ich dwa ostatnie spotkania. Nie wiadomo, gdzie lepsze jaja, czy dostać trójkę od jakichś rumunów w drugiej połowie co pre @9 stali czy od Levadii w 2 minuty.
Nawet jesli Zvezda to wygra,to skąd te 50/50 ?Skladem, Zalgiris dużo mocniejszy, fakt nie grają jeszcze nic wielkiego,ale myślę,ze ko kwestia czasu,bo mocno przebudowali zespół.Crvena to bierze, czym jest w ogóle Zalgiris żeby w meczu 50/50 dawać na nich 1,3? Nie grałbym, bo top szanuje Sarunasa, mają Pangosa, ale w tu jest za dużo
Crvena @ 3,2
Kogo masz takiego w Zalgirisie zeby powiedziec, ze duzo mocniejsi? Bo ja tam jakichs crackow nie widze.Nawet jesli Zvezda to wygra,to skąd te 50/50 ?Skladem, Zalgiris dużo mocniejszy, fakt nie grają jeszcze nic wielkiego,ale myślę,ze ko kwestia czasu,bo mocno przebudowali sklad.
Zvezda również z nowym skladem w tym sezonie,ale wiadomo serbowie to tez nie ogórki.
Nie będę wymieniał,ale skład mają nieporownywalnie lepszy.Co nie znaczy,ze dalbym rękę uciąć dzis za Zalgiris,bo oglądałem ich ostatnie mecze i tam nie ma jeszcze formy.Kogo masz takiego w Zalgirisie zeby powiedziec, ze duzo mocniejsi? Bo ja tam jakichs crackow nie widze.
1-3 i po meczutaaa,to moze jeszcze jedno czerwo? kurs wzrośnie
Klasycznie w over jednak zawsze najlepiej pójść. 3 bramki w 5minut..Szybkie czerwo u gospodarzy, to jak grają po jednym mniej to jeszcze ładuje się w over 2,5 @2,00