>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Ja polecam dziś granie na rogi Liverpoolu. Biorę -2,5 po 3.05 w LSbet, -1.5 za 1,85 i więcej po prostu rogów po 1.53. Widzę długie męczenie buły dzisiaj i będzie wynik na krawędzi. Nie chcę mi się tu wypisywać statystyki, kto chcę to sobie sprawdzi na flashscore jednak ja tu widzę fajne opcje.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Panowie gdzie obejrzę w dobrej jakości i bez ścin mecz LM? Mogę zapłacić jakieś grosze czy jakiś pakiecik wykupić na kilka dni ale żeby nie ścinalo i było kilka spotkań.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
a tak z ciekawości jak bym grał z Niemiec w polskim legalnym buku to jak by było z podatkiem
Normalnie by Ci bukmacher pobierał, to nie jest tak, że logujesz się z Niemiec i współczynnik się zmienia na 0,88, a nawet więcej - w świetle polskiego prawa gra w polskich bukmacherach spoza granic Polski jest nielegalne o_O Czyli będąc za granicą i chcąc mimo tego patriotycznie zagrać u bukmachera swojego, polskiego i zapłacić nieszczęsny podatek to teoretycznie nie możesz, bo np. w maju byłem na jeden dzień w Czechach i w drodze autokarem chciałem sobie dla zabawy pograć w stsie i mi się pojawiła informacja, że gra jest nielegalna i że mogą pociągnąć do odpowiedzialności karnej :eek: Z ciekawości napisałem wiadomość na livechacie totolotka i tam z tym problemów nie mieli żadnych, aczkolwiek mega śmieszna sprawa, już nawet jesteś poza granicami naszego kraju i chcesz nawet z przyzwyczajenia, czy mając kasę w polskim bukmacherze zagrać tam i nie możesz, bo nielegalne :rolleyes:

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Besiktas _ RB Lipsk
Besiktas powyżej 0,5 do połowy
@2,375
nie wiem czemu Lipsk tu faworytem, najważniejsi gracze Besiktasu są w wyjściowej 11, za 1/3 stawki tego co wyżej daje Besiktas do przerwy @3,4

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Normalnie by Ci bukmacher pobierał, to nie jest tak, że logujesz się z Niemiec i współczynnik się zmienia na 0,88, a nawet więcej - w świetle polskiego prawa gra w polskich bukmacherach spoza granic Polski jest nielegalne o_O Czyli będąc za granicą i chcąc mimo tego patriotycznie zagrać u bukmachera swojego, polskiego i zapłacić nieszczęsny podatek to teoretycznie nie możesz, bo np. w maju byłem na jeden dzień w Czechach i w drodze autokarem chciałem sobie dla zabawy pograć w stsie i mi się pojawiła informacja, że gra jest nielegalna i że mogą pociągnąć do odpowiedzialności karnej :eek: Z ciekawości napisałem wiadomość na livechacie totolotka i tam z tym problemów nie mieli żadnych, aczkolwiek mega śmieszna sprawa, już nawet jesteś poza granicami naszego kraju i chcesz nawet z przyzwyczajenia, czy mając kasę w polskim bukmacherze zagrać tam i nie możesz, bo nielegalne :rolleyes:
Nie wiem jak jest w innych bukach ale w bwinie masz podatek naliczany po IP czyli w Niemcowni 5% jak w Angli jesteś to jest to wolna kwota od podatku

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom