H
733
hajs_enberg
Użytkownik
do przoduMachalova - Carrington 2.05
stillwater itf
do przoduMachalova - Carrington 2.05
stillwater itf
blisko było.. mojego handi 5.5
no i skonczylo sie dla mnie 1:1 szkoda bo w drugiej tercji powinni jakieś trzy ustrzelićSaipa 3.50 dużo lepiej graja
jest jakiś legalny buk lepszy od fortuny?Nie, tak o napisalem, bo sie jeszcze zbytnio nie zastanawialem na co zmieniam, ale wiem na pewno, że z fortuny czas zrezygnowac ????
Normalnie by Ci bukmacher pobierał, to nie jest tak, że logujesz się z Niemiec i współczynnik się zmienia na 0,88, a nawet więcej - w świetle polskiego prawa gra w polskich bukmacherach spoza granic Polski jest nielegalne Czyli będąc za granicą i chcąc mimo tego patriotycznie zagrać u bukmachera swojego, polskiego i zapłacić nieszczęsny podatek to teoretycznie nie możesz, bo np. w maju byłem na jeden dzień w Czechach i w drodze autokarem chciałem sobie dla zabawy pograć w stsie i mi się pojawiła informacja, że gra jest nielegalna i że mogą pociągnąć do odpowiedzialności karnej Z ciekawości napisałem wiadomość na livechacie totolotka i tam z tym problemów nie mieli żadnych, aczkolwiek mega śmieszna sprawa, już nawet jesteś poza granicami naszego kraju i chcesz nawet z przyzwyczajenia, czy mając kasę w polskim bukmacherze zagrać tam i nie możesz, bo nielegalnea tak z ciekawości jak bym grał z Niemiec w polskim legalnym buku to jak by było z podatkiem
Nie wiem jak jest w innych bukach ale w bwinie masz podatek naliczany po IP czyli w Niemcowni 5% jak w Angli jesteś to jest to wolna kwota od podatkuNormalnie by Ci bukmacher pobierał, to nie jest tak, że logujesz się z Niemiec i współczynnik się zmienia na 0,88, a nawet więcej - w świetle polskiego prawa gra w polskich bukmacherach spoza granic Polski jest nielegalne Czyli będąc za granicą i chcąc mimo tego patriotycznie zagrać u bukmachera swojego, polskiego i zapłacić nieszczęsny podatek to teoretycznie nie możesz, bo np. w maju byłem na jeden dzień w Czechach i w drodze autokarem chciałem sobie dla zabawy pograć w stsie i mi się pojawiła informacja, że gra jest nielegalna i że mogą pociągnąć do odpowiedzialności karnej Z ciekawości napisałem wiadomość na livechacie totolotka i tam z tym problemów nie mieli żadnych, aczkolwiek mega śmieszna sprawa, już nawet jesteś poza granicami naszego kraju i chcesz nawet z przyzwyczajenia, czy mając kasę w polskim bukmacherze zagrać tam i nie możesz, bo nielegalne