tragedia.ale ten groth jest tragiczny, a niedawno w atp cos pogrywal
hahahahah widzieliscie to? ???? ???? ????
tragedia.ale ten groth jest tragiczny, a niedawno w atp cos pogrywal
hahahahah widzieliscie to? ???? ???? ????
Ja na BaH tez niestety tego nie mamCo drugi buk nie ma tego meczu, nie wiem dlaczego ;/ a gralbym under 5.5
nie obraz sie ale jak patrze na Twojego avatara to zawsze mnie kurwa bierze, to ten ruski czeladnik Emalienko czy jak mu tam albo maz tej laski co zesmy kwiatki zrywali,ale jak to drugie to pozdrow Wiole wcale sie nie znamyJa na BaH tez niestety tego nie mam
To legendarny Fedor ????nie obraz sie ale jak patrze na Twojego avatara to zawsze mnie kurwa bierze, to ten ruski czeladnik Emalienko czy jak mu tam albo maz tej laski co zesmy kwiatki zrywali,ale jak to drugie to pozdrow Wiole wcale sie nie znamy
uuuchwa juz zem sie wystraszyl bo podobno tamten tez mocno walczyl ???? a to luz, ale zaloz czapke mniej bedziesz wkurwial ????To legendarny Fedor ????
misiu drogi bo lasek sie nie gra po kursach 1.5, przed setem pewnie stala po 1.15 trzeba korzystac z okazjiJak chcesz ja tenisa odpuszczam narazie jak mi zawaliła Kerber ,zostaje przy hOKEJU i bandach i floorbarze ,teraz czekam na Ottawe ,będe oglądał
Właśnie,pograł ktoś ten mecz i zna wynik zdobytych korków ?czemu nie graja w argentynie C ...?
Wczoraj dramat straszny. Harnik nie strzelił, Icardi też dno cały mecz. Do tego w meczu Dinama Zagrzeb poniżej 1.5 gola i wszystko poszło w pizdu. I do tego jeszcze Sparta przegrała
Na dzisiaj siatka kobiet.
Azerbejdżan @1.30
Rosja - Bułgaria over 3.5 @1.50
Turcja - Ukraina over 3.5 @1.65
@3.21 iforBet
https://play.google.com/store/apps/developer?id=SportZone to nie to?Gdzie znajdę linka do Sportzone na androida?