>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Sanaz to niech sie lepi zajmie deblem juz swoje w singlu ugrala z lepszym zawodniczkami
Guarachi oberwie od Gillerme 2-0 po 1.7 ale ze w tym chujowym buku i tak nie zdaze zlapac kursu to tylko pisze.

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
No to jak poziom działu ma reprezentować Tomcio to ja dziękuję ^^ z całym szacunkiem, ale liczyłem na konstruktywną wymianę zdań, a nie granie overów 2.5 za 100k ^^ na virtuabet
Ja w tym sezonie też będę mało oglądał, ale codziennie w pracy do kawy obszerne 20 minutowe skróty każdego spotkania + newsy zza oceanu.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
poznalem jedna Ukrainke na naukach w polskim uniwersytecie mila i ladna dziewczyna, pisala, ze lubi zwierzeta i nie potrzebuje pieniedzy ????
do rzeczy turczynki 3-1 bo zastawilem korytarz z psem i tynkiem na scianach

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Antalyaspor – Osmanlıspor godz.19:00
Trochę przeanalizowałem mecz dzisiejszej najwyższej klasy rozgrywkowej w Turcji i sam to gram za większe pieniądze tj. zwycięstwo Antalyasporu. Mecz zaczyna się o 19.
Skład już włąśnie podali. Jest w pierwszym Vainqueur, który przyszedł z Marsylii. Jest Nasri. Jest Etoo na szpicy. Jest w razie co Menez na rezerwie. No na papierze to wygląda obiecująco. Info takie poszukałem, że piłkarze i właśnie te gwiazdy typu Etoo Nasri itp. były niezadowolone z byłego już trenera. W zeszłym tygodniu trenera zwolniono, a więc powinni zagrać z czystą kartą Ci zawodnicy. Ogólnie mówi się o rychłym zatrudnieniu Capello, bo tam w tym Antalayasporze jest niezła mamona włożona w klub.
U siebie grali dwa razy i dwa remisy. Ale w każdym z tych spotkań grali lepiej i przeważali. Dzisiaj czas na zwycięstwo i pnięcie się w góre tabeli, w końcu w zeszłym sezonie zajęli 5 miejsce w lidze zaraz za sławami tureckiej piłki. A ich rywale tracą masowo gole. A to 4, a to 2, wczęśniej też 2 gole stracone.
Oby, oby się to udało bo kurs na Antalyaspor to mega kurs jak dla mnie i jak na potencjał tej drużyny. Liczę, że dzisiaj u siebie odpalą. No bo z kim jak nie z ostatnią drużyną w tabeli, w dodatku tracącą najwięcej goli?!?!
Antalyaspor @2.20
UNI
Kto skorzystał?
Elegancki kursik wchodzi jak w masełko ????
3:0 i nie ma czego zbierać po gościach.

Otrzymane punkty reputacji: +14
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Powiem tak: typ wszedł ale przepraszam za ten typ wszystkich o pograli bo taka patologia ta gra Turczynek ze one mogły tutaj przegrać ten mecz ????
Plus tego ze uderzam mocno jak tylko kursy wejda na mecz Polska - Turcja kobitki, 3-0 lub handi
uuuu hahaha dzieki. nigdy sie chyba nie wylecze z tej przypadlosci na niskie kursy za psa i korytarz, panne i zonkile.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom