>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
a wiesz ile kosztuje kupno meczu w Challengerach we Wloszech? Ja mam info ze 50 tyś ojro a wiec grosze :p
PS. Niemki mogą ugrać 22pkt w 4 secie, go go Azerki po pewne zwyciestwo
to trzeba zrobic zrzute na forum i kupic za dwa mecze to sie potem zwroci ze 3 razy;) ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
azerki jaką potęga siatkarska :cool::cool: co się to porobiło
oj chyba nie to tylko niemieckie pasztety pokazują patologie porównywalną do naszej. takie ataki jakie dziś prezentują niemki to ja widywałem na meczach juniorskich. jak ten poziom idzie w dół to za pare lat nie będzie na co patrzeć bo z roku na rok jest coraz gorzej

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Teichmann juz na rozgrzewce pokazala sie z dobrej strony, odbijajac ta pilke mocno i plasko, jak patrzylem na kangura jak podbija te pilki do gory juz wiedzialem, ze bede problemy ale nie, ze az takie.

Peng 7.20
troche na ryzyku, bo Peng ostatnio slabo ale Petra to Petra, poza tym mam swoja teorie na takie zawodniczki w tym turnieju a po takim kursie...
spadło na 4.40 nie tu gdzie trzeba wrzucilem typ ale i tak by nikt tego 7 nie zdazyl zlapac 4 over do gry
po graniu na wta to szybciej jak szybsza emerytura sie szykuje, chyba pojade na ryby ✅

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Antalyaspor – Osmanlıspor godz.19:00
Trochę przeanalizowałem mecz dzisiejszej najwyższej klasy rozgrywkowej w Turcji i sam to gram za większe pieniądze tj. zwycięstwo Antalyasporu. Mecz zaczyna się o 19.
Skład już włąśnie podali. Jest w pierwszym Vainqueur, który przyszedł z Marsylii. Jest Nasri. Jest Etoo na szpicy. Jest w razie co Menez na rezerwie. No na papierze to wygląda obiecująco. Info takie poszukałem, że piłkarze i właśnie te gwiazdy typu Etoo Nasri itp. były niezadowolone z byłego już trenera. W zeszłym tygodniu trenera zwolniono, a więc powinni zagrać z czystą kartą Ci zawodnicy. Ogólnie mówi się o rychłym zatrudnieniu Capello, bo tam w tym Antalayasporze jest niezła mamona włożona w klub.
U siebie grali dwa razy i dwa remisy. Ale w każdym z tych spotkań grali lepiej i przeważali. Dzisiaj czas na zwycięstwo i pnięcie się w góre tabeli, w końcu w zeszłym sezonie zajęli 5 miejsce w lidze zaraz za sławami tureckiej piłki. A ich rywale tracą masowo gole. A to 4, a to 2, wczęśniej też 2 gole stracone.
Oby, oby się to udało bo kurs na Antalyaspor to mega kurs jak dla mnie i jak na potencjał tej drużyny. Liczę, że dzisiaj u siebie odpalą. No bo z kim jak nie z ostatnią drużyną w tabeli, w dodatku tracącą najwięcej goli?!?!
Antalyaspor @2.20
UNI

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Kumla HC Black Bulls - Surahammars IF over 6,5 1.80
OVER 5,5 jest mniejszy ale jak kto chce ja dałem od 4,5 do 6,5

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Budejki też miały być pewniak a przegrywają i mi ako walą ponad 2 ,trudno a,e Floorbal pięknie wchodzi 4 wygrywają a mam -2,5 ,jest dobrze
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom