H
733
hajs_enberg
Użytkownik
Fonfe jakas rodzina z lokomotywami z Rumunii ???? ?Pewniak zaczyna grać jak pewniak hah ????
Fonfe jakas rodzina z lokomotywami z Rumunii ???? ?Pewniak zaczyna grać jak pewniak hah ????
to trzeba zrobic zrzute na forum i kupic za dwa mecze to sie potem zwroci ze 3 razy ????a wiesz ile kosztuje kupno meczu w Challengerach we Wloszech? Ja mam info ze 50 tyś ojro a wiec grosze
PS. Niemki mogą ugrać 22pkt w 4 secie, go go Azerki po pewne zwyciestwo
Niemki też z 3 miejscaAzerki z Awansem. 4 set Niemki 2.66 spore value.
każdy zakład bedziesz przezywał i opłakiwał przez pare postów?Perper b.ważny gem wygrany
po graniu na wta to szybciej jak szybsza emerytura sie szykuje, chyba pojade na rybyTeichmann juz na rozgrzewce pokazala sie z dobrej strony, odbijajac ta pilke mocno i plasko, jak patrzylem na kangura jak podbija te pilki do gory juz wiedzialem, ze bede problemy ale nie, ze az takie.
Peng 7.20 troche na ryzyku, bo Peng ostatnio slabo ale Petra to Petra, poza tym mam swoja teorie na takie zawodniczki w tym turnieju a po takim kursie...
spadło na 4.40 nie tu gdzie trzeba wrzucilem typ ale i tak by nikt tego 7 nie zdazyl zlapac 4 over do gry
minus - miernoty totalneCracovia - Wisła BTS do HT @4,5
Nie wytrzymała Chinka, zagrane przy 5-6 w gemach, @3.80 wydawało się sporym value... tak czy inaczej wchodzę w mecz dla Peng @3.10 w dafabet płacą..