Myśl już gdzie lecimy na wakacjeidę all in w over 5,5 z kursem 146 ! ???? - albo zostanę dziadem albo milionerem , raz sie zyje !!!
Ehh gratuluję ja niestety minusTak też się stało
Bardzo latwo, pluuuuuuus, fix to fix, ale CiiiUCV do przerwy/koniec @2 grubas !!!!!!!!!!!!
skuteczność Realu w trzech ierwszych kwartach tragedia za trzy 8% rzuty wolne 30% mi sie udało wygrac na czwartej kwarcie 25:22 i tak na styku przepraszam za ten typ ale Słowency dzisiaj lipe zagrali totalna z Donciciem na czelana dobranoc jak ktoś chce to Real w koszykówkę H2h całkowicie za realem ostatnie 5 meczy na wyjeździe to zwycięstwa nad Grand Canaria ja sobie może włączę film i zagram na kwarty
a jaka mapa? ja zagrałem takie ako Virtus, Tottenham i Atl. Madryt z racji że pracuję jutro do 14;00Virtusy teraz wtopa co?
Lipa,to samo co Real,znaczy się ten jeszcze gorzej.Gran Canaria show! : )
Malaga jakieś poważne wzmocnienia?Lipa,to samo co Real,znaczy się ten jeszcze gorzej.
Malaga jak się chłopy zgraja,to będą lać wszystkich.
Jest kilku nowych,Salin,Mccolum z Sacramento...Malaga jakieś poważne wzmocnienia?
Ja licze na przełamanie polskiej drużynyVirtusy teraz wtopa co?
Napisałem trochę z przekąsem, żeby w ogole wywołać jakąkolwiek dyskusję, bo widziałem, że absolutna cisza tutaj o tym meczu. A co do Canarii, to juz się balem, ze wypuszcza prowadzenie 15 pkt jak Real zaczął trafiać trójki w q4.Lipa,to samo co Real,znaczy się ten jeszcze gorzej.
Malaga jak się chłopy zgraja,to będą lać wszystkich.
Real,to tu chyba za karę dziś grał.Napisałem trochę z przekąsem, żeby w ogole wywołać jakąkolwiek dyskusję, bo widziałem, że absolutna cisza tutaj o tym meczu. A co do Canarii, to juz się balem, ze wypuszcza prowadzenie 15 pkt jak Real zaczął trafiać trójki w q4.
4fun tasiemke z overem, nie chce mi się myśleć za bardzo, dziś chill ????Verno coś z NHL dziś masz?
koncze z tym gownem ... nie wartoJa licze na przełamanie polskiej drużyny
Virtusi 1,75@