>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Nie mogę napisać w propsach niestety. Verno propsuje cię więc poza schematem forum.
Dla mnie zawsze bomba typy z hokeja, gdzie reszte przepierdalasz, twoja sprawa XD

jankoo 29

jankoo

Użytkownik
Taśma na noc/rano:
Albot R. - Purcell M. 1
Krunić A. - Zhang S.2
Ostapenko J. - Kumkhum L 1
Haddad Maia B. - Hogenkamp R. 1 +1,5 seta
Pavlyuchenkova A. - Kerber A. 2
Linette M. - Jing-Jing Lu. 1
AKO @ 8,1
Kerber i po taśmie

pilka_radom 39,6K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
(4 liga mazowiecka, gr. południowa) Wilga Garwolin - Energia Kozienice 1 2.20 forbet
Piękny kurs na gospodarzy! Spodziewałem się max 1.70. Wilga odpaliła po słabszym początku sezonu. Ostatnie zwycięstwa nad Mszczonowianką i Oskarem Przysucha tylko to potwierdzają. Byłem pod wrażeniem ich gry szczególnie w ostatnim ligowym pojedynku w Przysusze. Solidny, twardy, nieustępliwy zespół. Wygrali na boisku jednej z czołowych drużyn ligi, grając pół godziny w dziesiątkę (po czerwonej kartce=2 żółte dla Mikołaja Goli; z Energią zagra, to jego jedyne kartki w obecnym sezonie). Ekipa Wilgi posiada w swoich szeregach kilku ciekawych zawodników jak Kamil Zawadka czy Robert Kwiatkowski (niegdyś Pogoń Siedlce). Energia na wyjazdach prezentuje się kiepsko, żeby nie napisać fatalnie. Bilans 1-0-4 mówi sam za siebie, przegrali nawet z... przedostatnią Perłą Złotokłos 0-2. Rok temu w Garwolinie było 3-1 dla Wilgi. Dla porównania w STS kurs na Wilgę jedynie 1.90. Więcej typów z niższych lig polskich niebawem w odpowiednim dziale.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom