>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Nie wiem na ile tam było czyste spotkanie bo akurat oglądałem Jarosław, ale ten kurs śmierdział od początku bo normalnie powinno być 1.85 max na Magnitke. Teraz grają serie bodajże 5 spotkań na własnej tafli i jak patrzę na rywali, to tylko z Kazaniem powinni mieć problemy reszta izi zwycięstwa.
Piękny wieczor się zaczyna, zaraz NFL mlb i presezon NHL ????
Do boju LV GK - kurs 2.90 - w USA musi być show, więc mimo że to pre to powinni na luzie wygrać, orki wczoraj wygrały to dzisiaj powinien być bilans w przyrodzie

spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
✅✅✅✅
VAR dziękuję! ????
mają VAR-a , które stwierdza, że gol zdobyty prawidłowo, a trener gości oczywiście pretensje do sędziego, bo pewnie wg.niego nie było gola. Nie rozumiem takich typów, czego jeszcze potrzebują , żeby zawody były sedziowane prawidłowo?

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
mają VAR-a , które stwierdza, że gol zdobyty prawidłowo, a trener gości oczywiście pretensje do sędziego, bo pewnie wg.niego nie było gola. Nie rozumiem takich typów, czego jeszcze potrzebują , żeby zawody były sedziowane prawidłowo?
No ciekawi mnie właśnie, co oni tam gadali i jak tłumaczyli sobie nieprawidłowo zdobytą bramkę, skoro powtórki mówiły co innego. Ale dobrze, że uznany, bo mam jeszcze przed oczami ostatni mecz Borussii, kiedy zostali okradzeni z karnego pomimo tego, że był użyty VAR.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom