Dobra, cytując klasyka "Panie Turek, kończ pan już te mecze" xDpiotrex braga hahahahahah podziękuj Milanowi jestem prorokiem ????
Lyon - Atalanta, over 2.5 FT @ 2.10
3-2 udało się Dziękuję ????Soccer. UEFA Europe League. Group stage
21:05 AC Milan - Rijeka 1 1.29
Daj mi kurs 2 który jest pewniejszy niż 1,30 to chętnie pogram. Przez tyle lat już grałem i po małych kursach, po bardzo małych kursach po dużych kursach, remisy, taśmy, solo, wysokie ako, progresje i Bóg wie co. Przez tyle lat najbardziej sprawdzało mi się granie dubli z ako około 1,8-2. Dwa teoretycznie pewne zdarzenia. Wczoraj weszło, dzisiaj nie. Jesli znacie lepszy sposób to naprawdę chetnie posłucham i to wprowadzę w życiegrajcie dalej po 1,30 i placzcie ze liga europy to lipa
ja chciałem powiedzieć ze granie kursów 1,30 w lidze europy to pewna wtopa. w tych rozgrywkach trzeba szukać ako > 2,00, i do tego tylko singleDaj mi kurs 2 który jest pewniejszy niż 1,30 to chętnie pogram. Przez tyle lat już grałem i po małych kursach, po bardzo małych kursach po dużych kursach, remisy, taśmy, solo, wysokie ako, progresje i Bóg wie co. Przez tyle lat najbardziej sprawdzało mi się granie dubli z ako około 1,8-2. Dwa teoretycznie pewne zdarzenia. Wczoraj weszło, dzisiaj nie. Jesli znacie lepszy sposób to naprawdę chetnie posłucham i to wprowadzę w życie
Też muszę zobaczyć jak to mogli stracić hahaEverton Milan mój dzisiejszy duet morderca. Nie wiem który klub wykazał się większym frajerstwem. Chyba Everton bo mieć u siebie 2-1 goscie w 10 i dostaja gola
Daje dałem teraz Hokeja na nockę z 3 meczami na tasmie i osobno każdy zagrany singielek ????tomcio nie wrzucasz na forum kuponów w dziale z kuponami ??
szkoda, choć mecz luźno ogarnęła ????Dejana Radonovic 1 set @2,8
Skendenbreu-Young Boys over 1.5
@1.95 sts