zizkov opava
over 6.5
1.55
też mam ją pograną ale tak samo oglądałem w dużej mierze sakkari. Co do cornet to błędy i jeszcze raz błędy tak myślę że spokojnie wygra Greczynka zobaczymy.Słuchajcie, mam prośbę o radę. Chce położyć na zwycięstwo Sakkari grubsze pieniądze. Ale nie jestem do końca przekonany, toteż mam pytanje.
Oglądał ktoś Cornet? Jak wygląda na tym turnieju? Bo ja oglądałem Greczynke Sakkari i naprawdę bardzo dobrze gra i widać, że forma poszła mocno do góry.
W dodatku grały w tym roku też na szybkiej nawierzchni na hardzie w Australii i wygrała Sakkari 2:1.
Teraz jest 2.20 kurs na Greczynke i jest to mega kurs jak dla mnie i spore value i mocno zastanawiam się nad jej pograniem.
Tutaj od kilku dobrych lat nie ma już za wiele ogarniętych osób Wszyscy stąd poszli. Wspominam z utęsknieniem jak to forum startowało bardzo dawno temu Ciężko dostać jakąkolwiek odp na pytanie.Może się ktoś wypowiedzieć na ten temat? Moim zdaniem ktoś tu głosi herezje
????Zverev 2:0 @1,50 odegra się za brata :]
w Davis cupie tez oddal, Kyrgiosowi tez przypadkowo urwal dwa sety, wez juz skoncz z tymi teoriami spiskowymi bo sie tego czytac juz nie da.Ale zeby taki chalendgerowy czeresniak jak Darcis ogrywal Zvereva latwo to jest ewidentne oddanie meczu Alexa
zvarev 1.80
Magnitka OT, JyP i Soligorsk wygra 1tktoś gra overa w meczu Magnitogorska ostatnio było u niech 1:2 wiec dzisiaj wydaje mi sie ze będą chcieli sie zrehabilitować i pare brameczek tam padnie