zizkov opava
over 6.5
1.55
też mam ją pograną ale tak samo oglądałem w dużej mierze sakkari. Co do cornet to błędy i jeszcze raz błędy tak myślę że spokojnie wygra Greczynka zobaczymy.Słuchajcie, mam prośbę o radę. Chce położyć na zwycięstwo Sakkari grubsze pieniądze. Ale nie jestem do końca przekonany, toteż mam pytanje.
Oglądał ktoś Cornet? Jak wygląda na tym turnieju? Bo ja oglądałem Greczynke Sakkari i naprawdę bardzo dobrze gra i widać, że forma poszła mocno do góry.
W dodatku grały w tym roku też na szybkiej nawierzchni na hardzie w Australii i wygrała Sakkari 2:1.
Teraz jest 2.20 kurs na Greczynke i jest to mega kurs jak dla mnie i spore value i mocno zastanawiam się nad jej pograniem.
Tutaj od kilku dobrych lat nie ma już za wiele ogarniętych osóbMoże się ktoś wypowiedzieć na ten temat? Moim zdaniem ktoś tu głosi herezje
????Zverev 2:0 @1,50 odegra się za brata :]
w Davis cupie tez oddal, Kyrgiosowi tez przypadkowo urwal dwa sety, wez juz skoncz z tymi teoriami spiskowymi bo sie tego czytac juz nie da.Ale zeby taki chalendgerowy czeresniak jak Darcis ogrywal Zvereva latwo to jest ewidentne oddanie meczu Alexa
zvarev 1.80
Magnitka OT, JyP i Soligorsk wygra 1tktoś gra overa w meczu Magnitogorska ostatnio było u niech 1:2 wiec dzisiaj wydaje mi sie ze będą chcieli sie zrehabilitować i pare brameczek tam padnie