Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Huey/Martin trafiają na listę ulubieńców
Zagrałem TB w meczu i ich win po 1 przegranym secie.
W 1 secie łamią się na 7-5
W 2 łamią przeciwników na 5-7
A w STB przegrywają 7-0 i mecz zapowiada się na podwójny ????
No nie wierzę kurwa, nie wierze, jak to jest mozliwe, ze Rudy Zyd majac 40:0 i 4 pilki na skonczenie gema... lamie sie? Ja pierdole, jak?
Oczywiscie miałem TB. Rzygac sie chce, przeciez to jest nieprawdopodobne.
Słuchajcie, mam prośbę o radę. Chce położyć na zwycięstwo Sakkari grubsze pieniądze. Ale nie jestem do końca przekonany, toteż mam pytanje.
Oglądał ktoś Cornet? Jak wygląda na tym turnieju? Bo ja oglądałem Greczynke Sakkari i naprawdę bardzo dobrze gra i widać, że forma poszła mocno do góry.
W dodatku grały w tym roku też na szybkiej nawierzchni na hardzie w Australii i wygrała Sakkari 2:1.
Teraz jest 2.20 kurs na Greczynke i jest to mega kurs jak dla mnie i spore value i mocno zastanawiam się nad jej pograniem.